Huis > H > Hoe Krijg Ik Safari Terug?

Hoe krijg ik Safari terug?

Safari bijwerken op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen'.
  3. Tik op 'Software-update'.
  4. Installeer de weergegeven updates of upgrades. De meest recente versie van Safari wordt meegeleverd bij de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg je Safari op je iPhone?

Als het icoontje van Safari verdwenen is van het beginscherm, dan is het mogelijk dat er beperkingen zijn ingesteld. Om dit te controleren en uit te zetten dien je te gaan naar: Instellingen > Algemeen > Beperkingen Als hier om een code gevraagd wordt, dan is beperkingen ingeschakeld. Waar is mijn Safari? Safari openen

Open Finder via het pictogram van het lachende gezichtje op het Dock. Klik links op Apps. Dubbelklik op Safari.

Kan niet meer op Safari?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer op Safari kunt komen. Controleer eerst of Safari nog op uw apparaat is geïnstalleerd. Als dat zo is, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten en Safari opnieuw te openen. Als dat niet werkt, probeer dan je Safari-cache en -cookies te wissen. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple Support. Wat is nieuw in Safari 15? Enkele van de nieuwe functies in Safari 15 zijn: -Tab preview: Hiermee kunt u een miniatuurvoorbeeld van uw open tabbladen zien door met de muis over de tabbladbalk te gaan.
Alle tabbladen sluiten: Er is nu een knop in de tabbladbalk waarmee je alle openstaande tabbladen in één keer kunt sluiten.
AirPlay voor web: Safari 15 ondersteunt nu AirPlay voor webvideo. Dit betekent dat je video's vanuit Safari rechtstreeks naar je Apple TV of andere apparaten met AirPlay kunt streamen.
Nieuw privacyverslag: Safari 15 bevat een nieuw privacyrapport dat laat zien welke websites je hebben gevolgd met cookies en andere gegevens.
Updates voor extensies: Safari 15 bevat updates voor veel populaire extensies, zoals 1Blocker en AdBlock.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

En nog een vraag, hoe krijg ik safari op beginscherm?

Android

  1. Ga met de Internet browser naar de webapplicatie.
  2. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven.
  3. Vervolgens verschijnt het menu 'Toevoeg. aan'.
  4. Tik op het startscherm en de website wordt toegevoegd aan je startscherm.
Hoe Safari op beginscherm zetten? Website op Startscherm Android-toestel zetten

Ga naar de website die u op het Startscherm wilt plaatsen. Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes. Tik op Toevoegen aan startscherm.

Waarom kan ik Safari niet openen op iPhone?

Open de Instellingen-app van de iPhone en kies voor 'Safari'. Scrol helemaal naar beneden en tik op 'Geavanceerd'. Tik op 'Websitedata' en wacht totdat de websites geladen zijn. Zoek de website op waar je problemen mee ervaart. Mensen vragen ook: is safari een zoekmachine? Nee, Safari is geen zoekmachine. Safari is een webbrowser ontwikkeld door Apple Inc.

Waar vind ik de browser op mijn iPad?

De browser bevindt zich op het beginscherm van uw iPad. Om de browser te openen, tikt u op het Safari-pictogram.

Door Grenier

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de menubalk in Safari? :: Wat betekent Safari kan de pagina niet openen?
Handige links