Huis > H > Hoe Luister Je Samen Muziek?

Hoe luister je samen muziek?

Hoe kan ik samen luisteren en Spotify Groepssessies instellen?

  • Open de Spotify-app en start een nummer.
  • Tik linksonder op het scherm met het huidige nummer op het Connect-icoontje.
  • Onder het kopje Een groepssessie starten kun je een code tonen of een link delen met anderen als je niet bij elkaar bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Trouwens, kun je met spotify premium tegelijk luisteren?

Je Spotify account kan op verschillende apparaten gebruikt worden. Met een normaal abonnement kan dit alleen niet tegelijkertijd, zelfs als je een premium account hebt. Maar met een Spotify Family Premium account, kun je met één account toch met meerdere mensen tegelijk luisteren. Hoe kun je met meerdere mensen op Spotify? Aanmelden voor Premium Family is heel makkelijk

  1. Meld je aan of log in met je bestaande account.
  2. Nodig gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, uit voor Premium.
  3. Gezinsleden accepteren de uitnodiging thuis, bevestigen hun adres en dan is het geregeld: je Family is compleet! *

Hoe werkt een Spotify Family account?

Met een Spotify Family-account kunnen maximaal zes personen één Spotify Premium-account delen. Dit kan handig zijn voor gezinnen die muziek willen delen zonder voor meerdere accounts te hoeven betalen. Om een Spotify Family-account aan te maken, ga je naar de Spotify-website en log je in. Klik vervolgens op het tabblad "Account" en selecteer "Spotify Family". Van hieruit kun je gezinsleden toevoegen en hun instellingen beheren. Wat betekenen de pijltjes in Spotify? De pijlen in Spotify geven de afspeelrichting aan. Als de pijlen naar rechts wijzen, gaat het afspelen van het huidige nummer door naar het volgende nummer in de afspeellijst. Als de pijlen naar links wijzen, gaat het afspelen terug naar het vorige nummer in de afspeellijst. Als de pijlen zijn doorgestreept, stopt het afspelen bij het huidige nummer.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Hoe doe je groepssessie?

Zo werkt Group Session

Tik in het afspeelmenu linksonder op het Connect-icoontje (een scherm met een speaker); Scrol naar beneden naar 'een groepssessie starten'; Deel de uitnodigingslink met andere gebruikers of laat ze je Spotify-code scannen om deel te nemen aan de sessie.
Hoe kun je zien wat je vrienden luisteren op Spotify? Voor het weergeven of verbergen van Activiteit van vrienden:

  1. Klik op. in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Schakel onder Weergaveopties de optie Ontdek waar je vrienden naar luisteren in (groen) of uit (grijs).

Hoeveel apparaten op 1 Spotify account?

Kortweg, het installeren mag op een onbeperkt aantal apparaten, maar er mag maar op één apparaat een afspeelsessie actief zijn. Doe je dit wel op meerdere dan worden de overige streams gepauzeerd. Bovendien, kun je met spotify duo tegelijk luisteren? Ja, u kunt tegelijkertijd naar Spotify Duo luisteren. U kunt de Spotify app op uw telefoon of tablet gebruiken, of u kunt de web player gebruiken. Om de web player te gebruiken, gaat u naar de Spotify website en logt u in. Klik vervolgens op het tabblad "Uw bibliotheek" en klik op de afspeellijst "Spotify Duo". U ziet dan twee verschillende nummers tegelijk spelen. U kunt het volume van elk nummer aanpassen door op het volumepictogram naast het nummer te klikken.

Hoe verbind je Spotify met elkaar?

Je kunt Spotify op een paar verschillende manieren verbinden. De eerste is door je Facebook-account te gebruiken. Ga hiervoor naar de website van Spotify en klik op de knop "Inloggen met Facebook". Je wordt dan gevraagd je Facebook inloggegevens in te voeren.
De tweede manier om Spotify te verbinden is via je e-mailadres. Ga hiervoor naar de website van Spotify en klik op de knop "Aanmelden". Voer je e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in en klik vervolgens op de knop "Account aanmaken".
Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen op Spotify.
De derde manier om Spotify te verbinden is door je telefoonnummer te gebruiken. Ga hiervoor naar de website van Spotify en klik op de knop "Aanmelden met telefoon". Voer je telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in en klik vervolgens op de knop "Doorgaan".
Je krijgt dan een sms met een code. Voer deze code in het daarvoor bestemde veld op de Spotify-website in en klik vervolgens op de knop "Doorgaan".
Zodra je bent ingelogd, kun je naar muziek gaan luisteren!

Door Damara Poxon

Vergelijkbare artikelen

Wat is een gezamenlijke afspeellijst Spotify? :: Hoe werkt Netflix Teleparty?
Handige links