Huis > W > Wat Is Een Gezamenlijke Afspeellijst Spotify?

Wat is een gezamenlijke afspeellijst Spotify?

Mobiel apparaat

  1. Open de nieuwste versie van de mobiele Spotify-app.
  2. Tik op Uw bibliotheek.
  3. Tik op Afspeellijsten en selecteer een afspeellijst die u hebt gemaakt.
  4. Tik op de knop Gebruiker toevoegen.
  5. Tik op Samenwerken.
  6. Deel de afspeellijst met je vrienden op Spotify.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Wat dit betreft, wat is spotifyconnect?

Met Spotify Connect kun je met het ene apparaat op afstand het luisteren op een ander apparaat bedienen. Bekijk Spotify verkennen voor compatibele apparaten, of controleer de informatie van de fabrikant. Hoe luister je Spotify op je laptop? Open zo de webspeler van Spotify:

  1. Ga naar open.spotify.com.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Klik op E-mail of gebruikersnaam en typ het e-mailadres of de gebruikersnaam die u hebt gekozen voor het account.
  4. Klik op Wachtwoord en typ het bijbehorende wachtwoord.
  5. Klik op Inloggen.

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify?

Om vrienden toe te voegen op Spotify moet je eerst een profiel aanmaken. Zodra je een profiel hebt, kun je andere gebruikers zoeken aan de hand van hun gebruikersnaam of e-mailadres. Zodra je de gebruiker hebt gevonden die je wilt toevoegen, klik je op de knop "Vriend toevoegen" op hun profielpagina. Hoe controleert Spotify Family? Spotify Family is een abonnementsdienst waarmee maximaal zes gezinsleden één account kunnen delen en kunnen genieten van hun eigen individuele Premium-accounts. Elk gezinslid kan zijn eigen afspeellijsten maken, offline naar muziek luisteren en elk nummer of album op aanvraag afspelen. Spotify Family omvat ook een Family Mix, een aangepaste afspeellijst met muziek van alle gezinsleden. Spotify Family wordt beheerd door het gezinslid dat het account heeft aangemaakt. Dat gezinslid kan andere gezinsleden toevoegen of verwijderen, en bepalen tot welke inhoud elk gezinslid toegang heeft.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik spotify premium om naar family?

Je kan je account overzetten door naar Spotify Family te gaan en te klikken op 'Beginnen'. Je wordt dan begeleid in het overstappen naar Family. Trouwens, wat kost een family-abonnement bij spotify? Spotify Premium Family: 14,99 euro per maand

Voor een Spotify Premium Family-abonnement betaal je in 2021 14,99 euro per maand. Je kan het Family-abonnement met maximaal zes personen gebruiken, waarbij iedereen een eigen account heeft.

Hoe activeer ik Spotify Family KPN?

Spotify Family is alleen mogelijk in combinatie met KPN Hussel. Ga daarvoor naar MijnKPN om je abonnement te wijzigen naar Internet (en TV)* en bestel tegelijkertijd ook Spotify Family. Je Spotify Premium wordt dan automatisch omgezet naar Spotify Family. Wat betekent enhance op Spotify? De functie "verbeteren" van Spotify is bedoeld om de geluidskwaliteit van je muziek te verbeteren. Als je deze functie inschakelt, zal Spotify een hogere bitrate gebruiken bij het streamen van je muziek, wat zou moeten resulteren in een betere algemene geluidskwaliteit.

Hoe Spotify ordenen?

In Spotify kun je je muziek organiseren door afspeellijsten te maken. Om een afspeellijst te maken, klik je op de knop "Nieuwe afspeellijst maken" in de linker zijbalk. Geef je afspeellijst een naam en klik op "Maken". Om nummers aan uw afspeellijst toe te voegen, sleept u ze vanuit uw bibliotheek naar de afspeellijst. U kunt ook de volgorde van de nummers in uw afspeellijst wijzigen door ze te verslepen.

Door Burd Shobe

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je samen muziek luisteren? :: Hoe luister je samen muziek?
Handige links