Huis > W > Welke Taal Is Bixby?

Welke taal is Bixby?

Bixby is sinds begin 2017 op Samsung-smartphones te vinden, en werd geïntroduceerd met de Galaxy S8. Toen was het stemgestuurde hulpje slechts beschikbaar in twee talen: Engels en Koreaans. Onlangs maakte Samsung bekend dat er verschillende nieuwe talen toegevoegd worden: Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan mijn Samsung niet meer uitzetten?

Vastgelopen / geen reactie

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.
Wat moet je doen als je uit knop het niet doet Samsung? Wanneer u zich realiseert dat uw Android-aan / uit-knop niet werkt, kan dit het gevolg zijn van een bijna lege batterij. Laad in dit geval je Android-telefoon op naar een oplader en wacht een paar minuten. De meeste Android-apparaten herinneren u aan het percentage van de batterij op het scherm.

Wat is de opvolger van Samsung Galaxy A52?

De opvolger van de Samsung Galaxy A52 is de Samsung Galaxy A53. Dit in overweging nemend, kan niet uit veilige modus komen? Als je moeite hebt om de veilige modus te verlaten, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of er een menu verschijnt waarmee u de veilige modus kunt verlaten. Als geen van beide opties werkt, moet u mogelijk een fabrieksreset van uw apparaat uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd! Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen. Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn iphone niet uitzetten? Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt.

Men kan zich ook afvragen: hoe reset je een samsung zonder wachtwoord?

Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.
Mensen vragen ook: hoe zet ik mijn samsung terug naar fabrieksinstellingen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Samsung-apparaat kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Een manier is om naar het menu Instellingen te gaan en de optie "Back-up en reset" te selecteren. Vanaf hier kunt u de optie "Fabrieksgegevens resetten" selecteren en de aanwijzingen volgen om uw apparaat te resetten.
Een andere manier om uw Samsung toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is door gebruik te maken van de hardwareknoppen op uw toestel. Om dit te doen, moet u uw toestel uitschakelen en vervolgens de knoppen Volume omhoog, Home en Power tegelijkertijd ingedrukt houden. Zodra u het Android-logo ziet verschijnen, laat u de knoppen los en gebruikt u de knop Volume omlaag om naar de optie "gegevens wissen/fabrieksreset" te gaan. Zodra u deze optie selecteert, begint uw toestel met het resetproces.

Daarvan, wat gebeurt er als ik mijn telefoon reset?

Als u uw telefoon reset, worden al uw persoonlijke gegevens gewist en worden de fabrieksinstellingen van de telefoon hersteld.

Door Essa Boudjouk

Vergelijkbare artikelen

Hoe start ik mijn Samsung Galaxy A52? :: Kan Samsung A51 niet uitzetten?
Handige links