Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen De S21 En S21 Plus?

Wat is het verschil tussen de S21 en S21 Plus?

In januari 2021 bracht Samsung de Galaxy S21 serie uit. Hierbij is de S21 het kleinste broertje uit de serie en de S21 Plus de middelste. De S21 Plus heeft een groter scherm en een betere batterij. Op het gebied van camera's en rekenkracht zijn de toestellen gelijkwaardig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat is het verschil tussen S21 en S21 ultra?

De Samsung S21 Plus is het middelste toestel uit de serie, de S21 Ultra is het toptoestel. Dit zie je vooral terug in het scherm en de camera's. De Samsung S21 Ultra presteert op deze vlakken aanzienlijk beter. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillen en overeenkomsten tussen deze smartphones. Wat is het verschil tussen S20 en S21? Het belangrijkste verschil tussen de Samsung S20 en S21 is de processor. Die is bij de Galaxy S21 natuurlijk een stuk nieuwer. Onder de motorkap van de Galaxy S20 vind je een Exynos 990 processor met een werkgeheugen van 8 GB. Voor de Aziatische markt is dit de Qualcomm SM8250 processor.

En nog een vraag, welke s21 moet ik kopen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder uw budget, uw behoeften en uw voorkeuren. Als je een krachtige s21 nodig hebt voor gaming of andere intensieve taken, moet je het krachtigste model kopen dat je je kunt veroorloven. Als je gewoon een basis s21 nodig hebt voor dagelijks gebruik, moet een middenklasse model volstaan. Uiteindelijk is het aan u om te beslissen welke s21 het beste bij uw behoeften past. Waarom is de S20 duurder dan de S21? De S20 is duurder dan de S21 omdat hij een krachtigere processor, meer RAM en meer opslagruimte biedt. Hij heeft ook een scherm met een hogere resolutie en een betere camera.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Bovendien, wat kost een samsung s21 zonder abonnement?

De prijs van een Samsung Galaxy S21 los toestel

De Samsung S21 met 128GB aan opslagruimte heeft een adviesprijs van 849 euro. Kies je voor de versie met 256GB aan opslagruimte, die overigens wel dezelfde hoeveelheid werkgeheugen heeft (8GB), dan geldt een adviesprijs van 899 euro.
Wat is het verschil tussen Samsung S21 en S22? Samsung Galaxy S21

Qua display zijn er een aantal verschillen tussen de smartphones. De S22 heeft een display van 6,1 inch, iets kleiner dan de S21, met een display van 6,2 inch. Op beide telefoons kun je dus op groot scherm streamen, gamen en appen! Ook qua design zijn er diverse verschillen.

En nog een vraag, wat zit er in de doos s21 ultra?

De Galaxy S21 wordt geleverd met een USB Type-C datakabel

Een USB Type-C datakabel om de smartphone aan te sluiten op de oplader is inbegrepen in de verpakking.
Wat kost de Samsung S22 ultra? De Samsung S22 ultra kost ongeveer 1300 dollar.

Wat dit betreft, welke mobiele telefoon heeft de beste camera?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de camera van de iPhone, terwijl anderen de voorkeur geven aan de camera van een Samsung Galaxy. Het verschilt echt van persoon tot persoon.

Door Burl

Vergelijkbare artikelen

Is Samsung S21 goed? :: Welke Samsung moet ik kiezen?
Handige links