Huis > I > Is Samsung S21 Goed?

Is Samsung S21 goed?

De Samsung Galaxy S21 is een fijn toestel. Vooral de combinatie van een handzaam formaat met de grote rekenkracht maakt deze smartphone uniek. De camera's zijn van hoge kwaliteit. Bovendien heb je met de verschillende lenzen veel mogelijkheden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Wat is het verschil tussen de S20 en de S20 Fe?

De S20 biedt op alle gebieden wel net een stap extra. Zo is het quad hd scherm scherper en kleurrijker dan dat van de S20 FE. De verschillen op het gebied van camera's en kracht zijn minder groot, maar wel aanwezig. De S20 FE stelt daar een grotere batterij tegenover, waardoor je minder vaak hoeft op te laden. Dus, heeft samsung s21 een screen protector? Ja er is een screenprotector standaard geïnstalleerd op de S21. In sommige Unboxing video's kun je het ook zien.

Hoe oud is Samsung S21?

De Samsung S21 werd uitgebracht op 14 januari 2021. Men kan zich ook afvragen: heeft de s21 een edge scherm? Het korte antwoord is nee, de s21 heeft geen randscherm. De s21 heeft een plat scherm met licht gebogen randen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Wat kost de Samsung S20 los?

De Samsung S20 had bij de aankondiging een adviesprijs van 899 euro. Dit is de goedkoopste variant binnen de S20 serie. Daarnaast heb je ook nog keuze uit de S20 Plus en de S20 Ultra, met een adviesprijs van 1099 euro en 1349 euro bij de aankondiging. Hoe start ik de S20 opnieuw op? Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Android 10.0 herstarten

Als de telefoon heel traag werkt of niet reageert, kan het helpen om de telefoon opnieuw op te starten. Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen ingedrukt tot de telefoon opnieuw opstart.

Daarvan, wat is het verschil tussen s10 en s20?

In februari 2020 presenteerde Samsung de nieuwe Galaxy S20. Een groot verschil met de voorganger, de S10, zit in de camera's. Verder heeft Samsung ook de batterij en het scherm verbeterd. Wat is op dit moment de beste telefoon? De beste telefoon van dit moment is de iPhone 11 Pro. Het heeft een geweldige camera, een prachtig OLED-scherm en krachtige rekenkracht.

Daarvan, hoe lang gaat een mobiele telefoon mee?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het type telefoon, de kwaliteit van de telefoon, hoe vaak hij wordt gebruikt en hoe hij wordt onderhouden. Over het algemeen gaat een mobiele telefoon één tot drie jaar mee.

Door Spence Vandhana

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon scherm het niet doet Samsung? :: Wat is het verschil tussen de S21 en S21 Plus?
Handige links