Huis > K > Kun Je Zwemmen Met De Samsung Galaxy Watch?

Kun je zwemmen met de Samsung Galaxy watch?

Met de Samsung Galaxy Watch kun je zwemmen en daarbij uitgebreid je zwemprestaties vastleggen. Het horloge houdt bij hoeveel baantjes je gezwommen hebt en hoeveel slagen je hebt gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Is de Gear S3 waterdicht?

Het horloge heeft de IP68-certificatie. De Gear S3 is bestand tegen stof en vuil en kan tot 30 minuten onder water tot een diepte van 1,5 meter. *Niet geschikt voor zwemmen of duiken. Is de Samsung Galaxy Watch waterdicht? De Samsung Galaxy Watch 4 heeft een 5ATM plus IP68-classificatie, wat betekent dat hij, hoewel hij niet volledig veilig is voor waterschade, zeer waterbestendig is en veilig te gebruiken voor activiteiten zoals zwemmen.

Heeft de Galaxy Watch 3 LTE?

Ja, de Galaxy Watch 3 heeft LTE. Het heeft ook een ingebouwde eSIM waarmee het verbinding kan maken met LTE-netwerken. Kun je zwemmen met smartwatch? Ja, je kunt zwemmen met een smartwatch. De meeste smartwatches zijn zo ontworpen dat ze waterdicht zijn en bestand zijn tegen een korte onderdompeling in water. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant te controleren om te zien hoe diep en hoe lang uw specifieke smartwatch kan worden ondergedompeld. Over het algemeen kunnen smartwatches tijdens het zwemmen worden gedragen, maar ze mogen niet worden gebruikt voor duiken of andere activiteiten waarbij ze worden blootgesteld aan waterdruk of langere tijd onder water.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Kan je met een smartwatch zwemmen?

Met een smartwatch met IP-X7 of IP67 kun je niet zwemmen of douchen. De kans dat hij dan kapot gaat is reƫel. Laat je hem een keer in een emmer water vallen, dan is er niets aan de hand. Je mag er ook niet vanuit gaan dat je hem onder een stromende kraan kunt houden. En nog een vraag, kan de samsung watch 4 tegen water? De Galaxy Watch 4 is ook geschikt om mee te zwemmen, met een waterdichtheid van 50 meter (ip68).

Kan je douchen met Samsung Watch 4?

Ten slotte zal de Watch 4 Classic voorzien worden van een 5 ATM certificering, wat inhoudt dat je het slimme horloge gewoon kunt omhouden tijdens het douchen. Daarnaast zal Samsung haar smartwatch voor het eerst voorzien van een MIL-STD810G certificering, wat inhoudt dat het horloge ook bestand is tegen een val. Welke smartwatch voor zwemmen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Enkele van de populairdere smartwatches voor het zwemmen zijn de Garmin Forerunner 935, de Suunto 9 en de Apple Watch Series 3. Al deze horloges zijn waterdicht en hebben functies die ze ideaal maken voor het bijhouden van zwemgegevens.

Dienovereenkomstig, wat kun je met een samsung smartwatch 3?

De Samsung Smartwatch 3 is een veelzijdige en krachtige smartwatch die voor verschillende taken kan worden gebruikt. Enkele dingen die je met een Samsung Smartwatch 3 kunt doen zijn:
- Je fitness en activiteitsniveaus bijhouden
- Het weerbericht bekijken
- Notificaties van je telefoon krijgen
- Het afspelen van muziek op je telefoon regelen
- Foto's en video's maken
- Betalingen verrichten met Samsung Pay
- Het horloge gebruiken als afstandsbediening voor je TV of andere slimme apparaten
- En nog veel meer!

Door Sauer Tomblin

Vergelijkbare artikelen

Wat kan de Samsung Galaxy Watch 3? :: Hoe plaats je simkaart in iPhone?
Handige links