Huis > W > Wat Kan De Samsung Galaxy Watch 3?

Wat kan de Samsung Galaxy Watch 3?

Net als de Gear smartwatches heeft het Galaxy 3-horloge veel functies voor gezondheidsanalyse: hartslagmeting, GPS voor het opnemen van sportroutes op de kaart, slaapanalyse en stressmanagement. Sportactiviteiten worden ook automatisch geregistreerd en ik hoef ze gelukkig niet meer handmatig te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe weet je of een horloge waterdicht is?

De waterdichtheid van je horloge kan uitgedrukt worden in drie waarden: ATM (atmosfeer), bar of meter diepte. Deze waarde vind je terug op het deksel van je horloge. Staat er niks? Dan mag je uurwerk ab-so-luut niet met water in contact komen. Je kunt ook vragen kan je met 5 atm douchen? 5 ATM, 5 Bar, 50 meter

Met dit horloge kun je zwemmen aan het wateroppervlak en douchen, mits je het horloge geen grote temperatuurverschillen later doormaken. Het horloge kan echter niet tegen hoge waterdruk, dus houd het niet om als je gaat duiken of snorkelen.

Hoe maak je een horloge waterdicht?

De overgrote meerderheid van de horloges die tegenwoordig op de markt zijn, zijn "waterbestendig" in tegenstelling tot "waterdicht". Dit betekent dat ze ontworpen zijn om enige blootstelling aan water te weerstaan, maar ze zijn niet bedoeld om voor langere tijd ondergedompeld te worden.
Als u op zoek bent naar een horloge waarmee u kunt zwemmen of duiken, moet u ervoor zorgen dat het minstens 100 meter waterdicht is. Dat betekent dat het tot 100 meter diepte kan worden ondergedompeld zonder beschadigd te raken.
Er zijn een paar verschillende manieren om een horloge waterbestendig te maken. De meest gebruikelijke is het gebruik van pakkingen om de kast af te sluiten en te voorkomen dat er water in komt. De pakkingen moeten gemaakt zijn van een materiaal dat bestand is tegen de druk van het water en de chemicaliën in het water.
Een andere manier om een horloge waterdicht te maken is een coating op de kast en/of het kristal aan te brengen. Dit kan een speciaal soort verf zijn of een dun laagje plastic. De coating moet gelijkmatig worden aangebracht en dik genoeg zijn om te voorkomen dat er water doorheen komt.
Ten slotte zijn sommige horloges gemaakt met een speciaal soort kristal dat van nature waterbestendig is. Dit staat bekend als saffierglas.
Welk type waterbestendig horloge je ook kiest, het is belangrijk om te onthouden dat ze niet onverwoestbaar zijn. Er kan nog steeds water in komen als het horloge niet goed wordt gebruikt. Controleer altijd of de zegels intact zijn en het horloge niet beschadigd is voordat u het in het water gebruikt. Mensen vragen ook: kan een smartwatch tegen zout water? Ja, een smartwatch kan tegen zout water. Het is echter belangrijk om het horloge zo snel mogelijk na blootstelling aan zout water af te spoelen met zoet water. zout water kan corrosie en andere schade aan het horloge veroorzaken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Kun je bellen met een smartwatch?

Veel smartwatches zijn compatibel met zowel Android als iOS, maar dat geldt helaas niet voor alle horloges met belfunctie. De Apple Watch Series 7 werkt bijvoorbeeld alleen met iOS en de Samsung Galaxy Watch4 en de OnePlus Watch werken juist alleen met Android. Wat is Watervergrendeling? Watervergrendeling Apple Watch activeren

Wanneer je met de Series 2 of nieuwer wil gaan zwemmen, snorkelen of douchen raadt Apple wel aan om de watervergrendeling te activeren. Dit zorgt ervoor dat het slimme horloge alleen de wijzerplaat laat zien en je Watch beschermd wordt tegen het water.

Kan je betalen met de Galaxy Watch 4?

De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic smartwatches kun je voortaan ook gebruiken om in Nederland te betalen in winkels of in de supermarkt. Met de Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic is het nu ook mogelijk om in Nederland te betalen, direct vanaf je pols. Wat kun je met een Samsung Galaxy Watch 4? Met een Samsung Galaxy Watch 4 kun je fitness en activiteit bijhouden, telefoongesprekken en berichten aannemen, muziek afspelen en nog veel meer.

Kan WhatsApp op Samsung Galaxy Watch 4?

Ja, WhatsApp kan worden geïnstalleerd op de Samsung Galaxy Watch 4. Je moet de WhatsApp-app downloaden van de Galaxy Store op je horloge. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je je aanmelden met je WhatsApp-account en de app gebruiken.

Door Tiernan

Vergelijkbare artikelen

Is de Samsung Galaxy S 21 waterdicht? :: Kun je zwemmen met de Samsung Galaxy watch?
Handige links