Huis > I > Is De Samsung Galaxy S 21 Waterdicht?

Is de Samsung Galaxy S 21 waterdicht?

Dus: is de Galaxy S21 waterdicht? Net als bij veel andere Samsung topmodellen luidt het antwoord: neen. Maar de toestellen hebben wel degelijk een IP68-certificatie. Dat wil zeggen dat ze een half uur op anderhalve meter diepte kunnen liggen, zonder kapot te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Welke toestellen zijn waterdicht?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • iPhone 13. Samsung Galaxy A52s 5G. Samsung Galaxy A12. Oneplus Nord 2.
  • 50+mobiel. T-Mobile. Youfone.
  • Telefoons. Nokia Smartphones.
  • 50+mobiel. Youfone.
Wat dit betreft, kan samsung onder water? De Samsung Galaxy S8/S8+ heeft een IP68 waardering. Dit betekent dat het toestel ondergedompeld kan worden in zoet water en stofbestendig is. Het toestel kan maximaal 30 minuten onder water bij 1,5 meter diepte.

Is de Samsung S22 waterdicht?

De Samsung S22 is niet waterdicht. Welke mobiele telefoon is waterdicht? Er zijn een aantal waterdichte mobiele telefoons op de markt, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Sommige zijn meer waterdicht dan andere, en sommige bieden meer functies dan andere. Bij het kiezen van een waterdichte mobiele telefoon is het belangrijk rekening te houden met je behoeften en hoe je de telefoon gaat gebruiken. Hier zijn een paar van de beste waterdichte mobiele telefoons op de markt:
1. De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste waterdichte mobiele telefoons. Hij is IP68 gecertificeerd, wat betekent dat hij bestand is tegen stof, vuil en zand. Het is ook waterbestendig tot 5 meter voor 30 minuten.
2. De Sony Xperia Z5 is een andere geweldige waterdichte mobiele telefoon. Hij heeft een IP68 certificering en is waterbestendig tot 5 meter voor 30 minuten. Hij heeft ook een splintervrij en krasbestendig scherm.
3. De Apple iPhone 7 is ook waterdicht. Hij heeft een IP67-certificering en is waterbestendig tot 1 meter gedurende 30 minuten.
4. De HTC 10 is een geweldige waterdichte mobiele telefoon voor wie een duurzame telefoon nodig heeft. Hij heeft een military-grade rating en is waterbestendig tot 5 meter gedurende 30 minuten.
5. De Motorola Moto G5 Plus is een geweldige budgetvriendelijke waterdichte mobiele telefoon. Hij heeft een IP68 certificering en is waterbestendig tot 5 meter voor 30 minuten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Dus, kan de samsung a20 tegen water?

Dit betekent dat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Daarom hebben deze smartphones een IP68-certificering. Dit betekent dus dat deze smartphones ongeveer 30 minuten op maximaal 1,5 meter diepte overleven. Is de Samsung Galaxy S20 waterdicht? Samsung Galaxy S20

Ook het laatste vlaggenschip van Samsung is aardig bestand tegen een plons tot 1,5 meter diepte. Als hij daar ook niet te veel langer dan 30 minuten ligt, komt hij er zonder kleerscheuren van af.

Dit in overweging nemend, kan de a52 tegen water?

Daarmee is de Galaxy A52 namelijk niet echt waterdicht, maar toch kan de telefoon een half uur in stilstaand water liggen op een diepte van maximaal een meter. Dat is net een stapje minder dan de IP68 certificatie van toestellen als de Galaxy S21, die de druk op anderhalve meter diepte uithouden. Wat is de beste Bouwtelefoon? Er is niet één "beste" bouwtelefoon. De beste telefoon voor een bouwvakker hangt af van zijn specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele factoren die kunnen worden overwogen zijn de duurzaamheid van de telefoon, zijn vermogen om extreme temperaturen te weerstaan, zijn weerstand tegen stof en water, en zijn algemene robuustheid.

En nog een vraag, kan de s10 onder water?

Ja, de s10 kan ondergedompeld worden omdat hij waterbestendig is.

Door Kreindler

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of je telefoon waterdicht is? :: Wat kan de Samsung Galaxy Watch 3?
Handige links