Huis > H > Hoe Werkt Stappenteller Samsung Health?

Hoe werkt stappenteller Samsung Health?

Als je wilt dat je toestel dagelijks het aantal stappen dat je zet telt, tik dan op 'stappenteller' links onderin. Om deze modus te activeren tik op 'Start'. De stappenteller telt nu het aantal stappen dat je zet, houdt bij of je wandelt of rent en zet deze gegevens in een overzicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

En nog een vraag, wat kun je met samsung health?

De Samsung Health Monitor app bundelt al jouw gezondheidsgegevens. Zo krijg je uitgebreid inzicht in je gezondheid. Via deze app van Samsung voer je ook bloeddrukmetingen en ECG hartslagmetingen uit op je Samsung horloge. Dienovereenkomstig, welke apps werken samen met samsung health? S Health was tot dusver alleen maar compatibel met een beperkt aantal andere fitness-apps. Voorbeelden daarvan zijn Nike+ Running en Quardio. Nu voegt Samsung een groot aantal andere diensten toe aan de lijst, namelijk: Fitbit, Jawbone, Microsoft Health, Misfit, Runkeeper, en Strava. Dat kwam Android Police te weten.

Kan je bloeddruk meten met smartphone?

Ja, je kunt de bloeddruk meten met een smartphone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om een speciaal hoesje te gebruiken dat over je telefoon gaat. Dit hoesje heeft sensoren die je bloeddruk kunnen meten. Een andere manier is om een app te gebruiken die de camera van je telefoon gebruikt om je bloeddruk te meten. Dienovereenkomstig, wat kost samsung health? Samsung Health is een gratis app die vooraf is geïnstalleerd op de meeste Samsung-smartphones. Het biedt een verscheidenheid aan functies om u te helpen uw fitness en gezondheid bij te houden, waaronder een stappenteller, calorietracker en hartslagmeter. Er is ook een betaalde premium versie van de app die extra functies biedt, zoals toegang tot een persoonlijke trainer en meer gedetailleerde gezondheid tracking. De premium versie van Samsung Health kost 9,99 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een stappenteller?

Moderne stappenteller werken met een versnellingsmeter. Speciale sensoren registreren beweging en beginnen met tellen. Je snelheid moet boven een bepaalde waarde uitkomen, anders doet de stappenteller helemaal niks. Langzaam schuifelen telt dan ook niet als een of meerdere stappen. Wat is de beste gratis stappenteller? Bij sommige apps geef je, naast je hoeveelheid stappen, ongewild nog veel meer data vrij. De populairste en meest gebruikte stappenteller in de appstore is Google Fit. Deze registreert niet alleen hoeveel stappen je zet, maar ook hoe intensief je wandeling was.

Waarom doet de stappenteller het niet?

Een stappenteller werkt namelijk alleen wanneer je 'm continu bij je draagt, en dat is bij iPhones meestal niet het geval. Zo laten veel mensen hun telefoon op tafel liggen wanneer ze even een kop koffie gaan halen, waardoor deze stappen niet worden geregistreerd. Waarom heeft Samsung Health toegang tot mijn telefoon nodig? Samsung Health heeft toegang tot uw telefoon nodig om uw activiteitsgegevens bij te houden en te registreren. Deze gegevens omvatten zaken als hoeveel stappen u zet, hoe lang u traint en uw hartslag. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om u feedback en aanbevelingen te geven over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren.

Wat heb je aan Bixby?

Bixby is een digitale assistent die is ontworpen om je leven gemakkelijker en efficiënter te maken. Je kunt er afspraken mee plannen, alarmen instellen, berichten versturen en nog veel meer. Bixby is ook voortdurend aan het leren en verbeteren met de tijd, dus het zou alleen maar beter moeten worden in het helpen met je dagelijkse taken.

Door Dett Alapai

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn telefoon met hotspot? :: Wat is een goede Health app?
Handige links