Huis > W > Wat Is Een Goede Health App?

Wat is een goede Health app?



We hebben voor jou de beste Android-apps op een rijtje gezet.

  1. Stappenteller – Pedometer & Calorieteller.
  2. Pacer: Pedometer & Gewichtsverlies Coach.
  3. Fitbit.
  4. Walkr.
  5. Google Fit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Dus, wat heb je aan bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen. Wat kost Samsung health? Verder houdt u bij wat u eet, hoeveel u slaapt en meer. Samsung Health is gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS en Android. Veel mensen maken gebruik van een persoonlijke trainer, maar dat kost geld.

Welke app voor Samsung Galaxy watch?

Er zijn een aantal apps beschikbaar voor het Samsung Galaxy horloge, waaronder zowel native apps als apps van derden. Enkele van de populairste apps zijn de volgende:
- Samsung Health: Deze app is vooraf geïnstalleerd op alle Galaxy-horloges en biedt een uitgebreid overzicht van uw gezondheids- en fitnessgegevens.
Strava: Deze populaire app van derden is ontworpen voor het bijhouden van uw runs, ritten en andere activiteiten.
MyFitnessPal: Deze app kan worden gebruikt voor het bijhouden van uw dieet en lichaamsbeweging, evenals het instellen en bereiken van fitnessdoelen.
Spotify: Met deze app kun je muziek rechtstreeks naar je Galaxy horloge streamen, zelfs als je niet verbonden bent met je telefoon.
- WhatsApp: Met deze app kun je in contact blijven met je vrienden en familie via tekst-, spraak- en videogesprekken. Hoe Samsung Health synchroniseren? Volg deze stappen om Samsung Health te synchroniseren met een compatibel apparaat:
1. Open Samsung Health op uw compatibele apparaat.
2. Tik op het menupictogram.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Verbindingen.
5. Tik op het apparaat dat u met Samsung Health wilt synchroniseren.
6. Tik op de knop Nu synchroniseren.
Uw apparaat zou nu gesynchroniseerd moeten zijn met Samsung Health.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Welke smartwatch werkt met Samsung Health?

Samsung maakt S Health compatibel met Jawbone, Fitbit, Runkeeper en Strava. Samsung heeft de compatibiliteit van Samsung S Health uitgebreid door integratie met Runkeeper, Strava, Fitbit, Jawbone, Misfit en Microsoft Health toe te voegen bij de 'Connected services'. Welk horloge met Samsung Health? De Samsung Galaxy Watch3, Watch4 en Galaxy Watch Active2 meten je bloeddruk vanaf je pols via de Samsung Health Monitor app. Voordat je aan de slag gaat moet je jouw Watch wel kalibreren met een analoge bloeddrukmeter, bijvoorbeeld bij je huisarts. Daarna doen deze horloges een polsgolfanalyse via de hartslagmeter.

Wat is de beste gratis stappenteller?

De populairste en meest gebruikte stappenteller in de appstore is Google Fit. Deze registreert niet alleen hoeveel stappen je zet, maar ook hoe intensief je wandeling was. Wat is Samsung Gear app? De Samsung Gear app is een companion app voor Samsung Gear toestellen. Hiermee kunt u uw apparaat beheren, meldingen bekijken en apps installeren.

Wat dit betreft, kan niet verbinden met galaxy watch?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met uw Galaxy Watch. Zorg er eerst voor dat de Bluetooth op je telefoon is ingeschakeld en dat je Galaxy Watch binnen bereik is (30 meter). Probeer vervolgens je Galaxy Watch opnieuw op te starten en hem vervolgens met je telefoon te repareren. Ga hiervoor naar de Bluetooth-instellingen op je telefoon en selecteer "Unpair" of "Forget" voor je Galaxy Watch. Open vervolgens de Galaxy Wearable-app op je telefoon, ga naar het tabblad "Watch Connectivity" en selecteer "Repair". Zodra je Galaxy Watch is gerepareerd met je telefoon, probeer je opnieuw verbinding te maken. Als je nog steeds problemen hebt, moet je mogelijk de software op je Galaxy Watch bijwerken. Ga hiervoor naar de Galaxy Wearable-app op je telefoon, selecteer "Over horloge" en selecteer vervolgens "Horloge-software bijwerken".

Door Irv

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt stappenteller Samsung Health? :: Hoe werkt de Samsung Health app?
Handige links