Huis > W > Wat Betekent Die Pictogrammen Bovenaan Het Scherm Samsung?

Wat betekent die pictogrammen bovenaan het scherm Samsung?

De statusbalk vindt u de statuspictogrammen: Wi-Fi, Bluetooth, mobiel netwerk, batterij, tijd, alarm, enz. Het ding is dat je misschien niet altijd al deze pictogrammen hoeft te zien. Bijvoorbeeld, op Samsung en LG-telefoons, wordt de NFC-pictogrammen altijd weergegeven wanneer de service is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat betekent sleuteltje op Samsung telefoon?

De ingebouwde beveiligingssleutel van je telefoon instellen

Als je telefoon in aanmerking komt, gebruikt Google automatisch de ingebouwde beveiligingssleutel van je telefoon voor extra beveiliging als je inlogt op nieuwe apparaten.
Vervolgens, hoe app op startscherm zetten samsung? Android

Toevoegen aan startschermen

  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze. Er worden afbeeldingen van al je startschermen weergegeven.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.

Hoe krijg ik mijn apps weer klein?

Als u de grootte van uw apps wilt verminderen, kunt u verschillende methoden gebruiken. U kunt bijvoorbeeld gegevenscompressie inschakelen, een bestandsbeheerder gebruiken om ongebruikte bestanden te verwijderen of een app gebruiken die u kan helpen uw opslag op te schonen. Wat is de betekenis van een pictogram? Een pictogram is een kleine afbeelding of symbool dat wordt gebruikt om iets anders voor te stellen. Pictogrammen worden vaak gebruikt om bestanden, mappen of toepassingen op een computer voor te stellen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is de betekenis van iconen?

Een icoon staat in het dagelijks spraakgebruik voor een representatief symbool. Meer specifieke betekenissen gelden binnen de semiotiek (vorm die overeenkomt met zijn betekenis) en de computerwereld (grafisch symbool ter herkenning van een bestandstype). Hoe werkt hotspot op Samsung? Hoe kan ik een hotspot maken op mijn telefoon?

  1. Open het instellingenmenu.
  2. Ga naar 'Wifi en netwerk'.
  3. Druk op 'Hotspot op tethering'.
  4. Klik op 'Wifi-hotspot'.
  5. Geef het netwerk een naam.
  6. Schuif de slider naast 'Aan' naar rechts.
  7. Andere apparaten kunnen nu via jouw Android-telefoon internetten.

Trouwens, wat is een google lock?

Google Smart Lock voor wachtwoorden

Deze functie synchroniseert je wachtwoorden tussen Android-apps en Chrome-browsers, waardoor je dus overal toegang hebt tot al je gegevens. Het is in feite een soort wachtwoordkluis die ingebouwd is in je browser en Android-besturingssysteem.
Hoe krijg je een app op je bureaublad? Er zijn een paar verschillende manieren om een app op je desktop te krijgen. Eén manier is om de app te downloaden van een website of app store en vervolgens op uw computer te installeren. Een andere manier is om een programma te gebruiken waarmee u mobiele apps op uw bureaublad kunt uitvoeren, zoals een Android-emulator.

Daarvan, hoe app op startscherm plaatsen?

Er zijn een paar manieren om een app op je startscherm te plaatsen. Een manier is om naar uw app-lade te gaan en de app te vinden die u op uw startscherm wilt plaatsen. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op het app-pictogram en houdt u het vast totdat u een menu ziet. Selecteer in het menu "Toevoegen aan startscherm". Hiermee voeg je een snelkoppeling van de app toe aan je startscherm.
Een andere manier om een app aan je startscherm toe te voegen is door een widget voor de app te downloaden uit de Google Play Store. Zodra u de widget hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u deze aan uw startscherm toevoegen door op een lege plek op uw startscherm te tikken en deze vast te houden. Selecteer in het menu dat verschijnt "Widgets". Zoek de widget voor de app die je wilt toevoegen en tik op de widget. Sleep het naar een lege ruimte op je startscherm en laat het los.

Door Vernita Crandell

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een app groter? :: Hoe verberg je fotos op Samsung?
Handige links