Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermopname Samsung A32?

Hoe maak je een schermopname Samsung a32?

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een schermopname?

Android schermopname met app

Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf. Hoelang je filmt maakt ook niet uit, want er is geen tijdslimiet.
Je kunt ook vragen waar wordt schermrecorder opgeslagen? De video wordt automatisch opgeslagen in de galerij.

Waar vind ik snelle instellingen?

Snelle instellingen bevinden zich in het meldingenpaneel. Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om ze te openen. Hoe maak je een screenshot van een filmpje? Er zijn een paar manieren om een screenshot van een film te maken:
1. Gebruik de print screen knop op je toetsenbord. Dit maakt een screenshot van je hele scherm. Open vervolgens een programma als Microsoft Paint en plak de schermafbeelding erin. U kunt de afbeelding dan bijsnijden tot alleen de film.
2. Gebruik een programma als Snagit. Met dit programma kun je een screenshot maken van slechts een specifiek gebied op je scherm.
3. Gebruik de ingebouwde screenshot tools op uw computer. Voor Windows kunt u de Snipping Tool gebruiken. Voor Mac kunt u het Grab-gereedschap gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Hoe kom je bij bedieningspaneel? Welke knoppen er op het paneel staan, is als volgt aan te passen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Bedieningspaneel.
  3. Een overzicht met regelaars toont.
  4. Bij 'Toegevoegde regelaars' of 'Voeg toe' staan de functies die al in het paneel staan.
  5. De knop verplaatst zich naar het gedeelte bovenaan, waar de toegevoegde knoppen staan.

Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone?

Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen. Hoe maak je schermopname iPhone 13? Om een screenshot te maken op je iPhone 13, houd je gewoon de aan/uit-knop en de volumeknop omhoog tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm zal wit knipperen en je hoort een camerasluiter geluid, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. U kunt uw schermafbeelding bekijken door naar de app Foto's te gaan.

Kan ik geluid opnemen met mijn iPhone?

Ja, je kunt geluid opnemen met je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om de Voice Memos app te gebruiken die vooraf geïnstalleerd is op je iPhone. Open hiervoor de app en tik op de rode opnameknop. Als u klaar bent met opnemen, tikt u op de knop Stop. U kunt uw opname beluisteren door op de afspeelknop te tikken.
Een andere manier om geluid op te nemen met je iPhone is door de ingebouwde Camera app te gebruiken. Open hiervoor de app en schakel over naar de videomodus. Tik vervolgens op de rode opnameknop om de opname te starten. Als je klaar bent, tik je op de Stop-knop en je opname wordt opgeslagen in je Camerarol.
Als je nog creatiever wilt zijn met je opnames, kun je een app van derden gebruiken, zoals GarageBand of Audiobus. Met deze apps kun je meerdere sporen opnemen en effecten aan je opnames toevoegen.

Door Bledsoe

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal met een Samsung smart tv? :: Heeft Samsung schermopname?
Handige links