Huis > W > Wat Is Bubblesoak?

Wat is Bubblesoak?

De Bubble Soak-technologie helpt het wasmiddel goed in de vezels van het wasgoed door te laten dringen. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken verwijderd als chocolade, rode wijn of grasvlekken door het buitenspelen van de kinderen.

Lees verder

Hoe verbind ik mijn smartphone met mijn Smart TV?

Open de Google Home app (of installeer de app als je deze nog niet hebt). Druk op de knop 'toevoegen' en kies voor 'nieuwe apparaten instellen'. De app zal vervolgens een beschikbaar apparaat zoeken en verbinding maken om de configuratie te starten. Uiteindelijk zal er een code op je tv verschijnen. Wat dit betreft, hoe koppel ik mijn telefoon met tv? Als je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S20 hebt, die over een USB – C poort beschikt, heb je een USB - C to HDMI kabel nodig. Zo'n HDMI naar je laadaansluiting van je telefoon kabel werkt heel simpel. Je plugt de HDMI-kabel in de televisie. De andere kant van de kabel die in je telefoon past, plug je in je telefoon.

Hoe kun je je telefoon koppelen aan tv?

Er zijn een paar verschillende manieren om je telefoon met je TV te koppelen. Eén manier is om een kabel te gebruiken die je telefoon met je TV verbindt. Zo kun je het scherm van je telefoon op je tv bekijken. Een andere manier is het gebruik van een draadloze adapter die je telefoon met je TV verbindt. Zo kun je het scherm van je telefoon op je tv bekijken zonder een kabel te gebruiken. Waarom doet Smartview het niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Smartview niet werkt zoals verwacht:
1. De dataset die u probeert te bekijken is misschien te groot of te complex voor Smartview. In dat geval moet u wellicht een krachtiger datavisualisatietool gebruiken.
2. De dataset heeft mogelijk een indeling die niet compatibel is met Smartview. Zorg ervoor dat de dataset in een formaat staat dat Smartview kan lezen (bijvoorbeeld .csv, .xls, etc.).
3. De dataset kan corrupt zijn of fouten bevatten. Probeer een gegevensintegriteitscontrole uit te voeren om te zien of er fouten in de dataset zitten.
4. Smartview is mogelijk niet correct geconfigureerd. Controleer de instellingen om er zeker van te zijn dat Smartview is geconfigureerd om met uw dataset te werken.

Hoe stream ik naar mijn Samsung tv?

1 Verbind de Samsung Smart TV en het toestel met hetzelfde wifi-netwerk. 2 Download de SmartThings-app op je smartphone. 3 Open de SmartThings-app. 4 Tik op Toevoegen Apparaat. Welke Samsung tv heeft ingebouwde Chromecast? Alle moderne Samsung tv´s zijn uitgevoerd met een HDMI poort. Hierop kun je zonder moeite een Chromecast op aansluiten. Dat Samsung geen tv´s met ingebouwde Chromecast maakt is dus geen gemis. Het maakt dus niet uit welk Samsung tv model je hebt; zolang je een vrije HDMI ingang hebt kun je de tv gebruiken om te casten.

Dus, wat is het verschil tussen een condens en warmtepompdroger?

Een condensdroger blaast de vochtige warme lucht vanuit de wastrommel naar de buitenlucht. Een warmtepompdroger hergebruikt de warme lucht door deze telkens opnieuw de trommel in te blazen. Hierdoor is een warmtepompdroger dus stukken zuiniger dan een normale droger én het is een warmtepompdroger beter voor het milieu. Waarom heeft een wasmachine WiFi? De meeste wasmachines zijn tegenwoordig uitgerust met WiFi omdat de gebruiker daarmee de machine op afstand kan bedienen. Dit is vooral handig voor mensen met een drukke levensstijl die hun wasmachine moeten kunnen starten terwijl ze niet thuis zijn. Met WiFi kunt u de machine gewoon starten met uw smartphone of tablet.

Wat is beaming service?

Beaming service is een technologie die de overdracht van gegevens tussen twee apparaten met behulp van infrarood licht mogelijk maakt. Dit kan worden gebruikt om bestanden over te dragen tussen twee computers, of om een computer aan te sluiten op een printer of een ander randapparaat. Beaming service wordt soms ook IrDA genoemd, of Infrared Data Association.

Door Hebrew

Wat doet de app SmartThings? :: Kan je SmartThings verwijderen?
Handige links