Huis > W > Wat Doet De App Smartthings?

Wat doet de app SmartThings?

Samsung SmartThings koppelt jouw slimme apparaten aan elkaar, zodat je ze via één app aanstuurt. Dit werkt op een vergelijkbare manier als met de Google Home app, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Je voegt handmatig producten toe of laat de SmartThings app zelf zoeken naar koppelbare apparatuur in huis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, welke app voor samsung tv?

Samsung Smart TV met de SmartThings-App verbinden. Met de SmartThings beheer je voortaan alle apparaten in huis vanuit één device. Je Samsung Smart TV bijvoorbeeld. Voeg je Smart TV toe aan de app en bestuur deze vervolgens vanuit je smartphone of tablet. Mensen vragen ook: kan je smartthings verwijderen? Ga naar het menu Integraties, selecteer SmartThings en tik op "Ontkoppelen".

Hoe kan ik streamen naar Samsung TV?

Om naar een Samsung-tv te streamen, moet u een compatibel streamingapparaat gebruiken, zoals een Samsung Blu-ray-speler, Roku of Chromecast. U hebt ook een Samsung-tv nodig die de streamingdienst ondersteunt die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld Netflix wilt streamen, hebt u een Samsung-tv nodig die de Netflix-app ondersteunt.
Zodra je alle benodigde apparatuur hebt, moet je het streaming-apparaat aansluiten op je Samsung TV. Voor de meeste apparaten zal dit gaan met behulp van een HDMI-kabel. Zodra het apparaat is aangesloten, moet u de streaming app op uw Samsung TV openen en inloggen met uw accountgegevens.
Zodra u bent ingelogd, kunt u door de beschikbare inhoud bladeren en beginnen met kijken. Hoe SmartThings installeren? Er zijn een paar verschillende manieren om SmartThings te installeren, afhankelijk van uw behoeften.
Als u SmartThings alleen als een mobiele app wilt gebruiken, kunt u deze downloaden uit de App Store of Google Play.
Als u SmartThings wilt gebruiken met een compatibel apparaat, zoals een Samsung-tv of Amazon Echo, moet u een SmartThings Hub instellen. U kunt een hub kopen op de SmartThings-website of bij een winkelier zoals Amazon of Best Buy.
Om uw hub in te stellen, volgt u de instructies in de SmartThings app. Zodra uw hub is ingesteld, kunt u compatibele apparaten toevoegen en automatiseringen maken.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is?

Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat. Vervolgens, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung tv? Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps.

Dienovereenkomstig, hoe verbind je je telefoon met een samsung tv?

Je Samsung (of andere Android-telefoon) verbinden met je tv

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn.
Hoe zet ik SmartThings uit? Er zijn een paar manieren om SmartThings uit te schakelen. Een manier is om in de app te gaan en het tabblad Automatisering te selecteren. Vanaf daar kunt u alle automatiseringen uitschakelen. Een andere manier is om naar de apparaatinstellingen voor elk afzonderlijk apparaat te gaan en de stroom uit te schakelen.

Welke apps kun je verwijderen Android?

Er zijn een paar verschillende manieren om apps op Android te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de app Instellingen van uw apparaat te gaan en vervolgens op "Apps" of "Toepassingsbeheer" te tikken. Vanaf hier kunt u op een app tikken om er meer informatie over te zien, waaronder hoeveel opslagruimte hij gebruikt en of hij al dan niet kan worden verwijderd. Als u op de knop "Verwijderen" tikt, wordt de app van uw apparaat verwijderd.
Een andere manier om apps te verwijderen is door een app van derden te gebruiken, zoals AppBrain AppManager. Met deze app kunt u apps in bulk verwijderen en zien welke apps de meeste opslagruimte in beslag nemen.
Tot slot kunt u ook apps verwijderen door uw Android-apparaat op uw computer aan te sluiten en een bestandsbeheerder te gebruiken om de bestanden van de app te verwijderen. Deze methode is geavanceerder en wordt niet aanbevolen voor de meeste gebruikers.

Door Ebarta Qunnarath

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een app op je telefoon? :: Wat is Bubblesoak?
Handige links