Huis > I > Is Samsung Smartwatch Waterdicht?

Is Samsung smartwatch waterdicht?

Het horloge heeft ook een waterdichtheid van 5ATM, wat betekent dat het horloge tot 50 meter diep waterdicht is. Het horloge is hierdoor perfect te gebruiken tijdens het zwemmen, ook bij duiken in het water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Kan je zwemmen met Galaxy Watch 4?

De Galaxy Watch 4 is ook geschikt om mee te zwemmen, met een waterdichtheid van 50 meter (ip68). En nog een vraag, welke smartwatch is waterdicht? De beste smartwatch waterdicht

De beste smartwatch die waterdicht is is de Garmin Vivoactive 4 en de Apple Watch series 6. De reden dat deze twee geweldige keuzes zijn voor als je gaat zwemmen is omdat ze ook fitness activiteiten hebben voor zwemmen.

Kun je met de Samsung Active 2 zwemmen?

Ja, je kunt zwemmen met de Samsung Active 2. Het toestel is waterbestendig tot 50 meter, dus het kan voor korte tijd in het water liggen. Het wordt echter niet aanbevolen om het toestel te gebruiken voor baantjes trekken of andere lange periodes in het water, omdat dit het toestel kan beschadigen. En nog een vraag, kun je met een smartwatch zwemmen? Ja, je kunt zwemmen met een smartwatch. U moet echter de specificaties van uw specifieke smartwatch controleren om te zien of deze waterbestendig is. Veel smartwatches zijn niet waterbestendig.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Dit in overweging nemend, welke smartwatch voor zwemmen?

zwemmen

De volgende horloges hebben een plek gekregen in dit artikel:

  • Polar Vantage.
  • Garmin Swim 2.
  • Swimmo Swimming smart watch.
  • Garmin Forerunner 935.
Wat is Watervergrendeling? Watervergrendeling Apple Watch activeren

Wanneer je met de Series 2 of nieuwer wil gaan zwemmen, snorkelen of douchen raadt Apple wel aan om de watervergrendeling te activeren. Dit zorgt ervoor dat het slimme horloge alleen de wijzerplaat laat zien en je Watch beschermd wordt tegen het water.

Kan je betalen met de Galaxy Watch 4?

Je hebt een horloge met NFC nodig. Je moet je in een land of regio bevinden waar Pay op Wear OS wordt ondersteund. Je moet nagaan of de Google Pay-app is geïnstalleerd op je horloge. Als de app nog niet is geïnstalleerd, kun je deze downloaden via de Play Store. Wat kun je met een Samsung Galaxy Watch 4? Met een Samsung Galaxy Watch 4 kun je bellen, sms'en en e-mailen. Het kan ook worden gebruikt om fitness te volgen, inclusief hartslag en genomen stappen. Het horloge kan ook worden gebruikt om muziek af te spelen en om foto's en video's te maken en te bekijken. Bovendien kan het horloge worden gebruikt om toegang te krijgen tot het internet en om apps te downloaden en te gebruiken.

Wat betekent waterdicht tot 5 ATM?

Waterdicht tot 5 ATM betekent dat het horloge een druk kan weerstaan die overeenkomt met een diepte van 50 meter, of 165 voet. Dit is de meest voorkomende waarde voor duikhorloges.

Door Don

Vergelijkbare artikelen

Kan een smartwatch tegen zout water? :: Hoe verwijder je een app op je telefoon?
Handige links