Huis > H > Hoe Verwijder Je Een App Op Je Telefoon?

Hoe verwijder je een app op je telefoon?

Tik op Play Store > Menu > Mijn apps en games , kies een app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen . U kunt ook het app-menu openen, lang drukken op de app die u wilt verwijderen en vervolgens App-info > Verwijderen kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen waarom kan ik niet casten naar samsung tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn telefoon streamen naar tv? Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.

Hoe krijg ik volledig beeld op mijn tv?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om een volledig beeld op je TV te krijgen. Eén ding dat je kunt doen is de instellingen van je TV aanpassen. Veel TV's hebben een "Aspect Ratio" instelling die je kunt aanpassen. Deze instelling bepaalt de vorm van het beeld op uw TV. Als u de beeldverhouding instelt op "16:9", zou u het volledige beeld op uw TV moeten kunnen zien.
Iets anders dat u kunt doen is uw TV op een andere bron aansluiten. Als u probeert een DVD op uw TV te bekijken, moet u misschien de beeldverhouding van de DVD-speler zelf veranderen. U kunt dit meestal doen door naar het instellingenmenu van de DVD-speler te gaan.
Als u nog steeds problemen hebt om een volledig beeld op uw TV te krijgen, kan het zijn dat het signaal dat u gebruikt niet compatibel is met uw TV. Misschien moet u een ander type kabel gebruiken of uw tv op een ander type ingang aansluiten. Waarom doet Smartview het niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Smartview niet werkt zoals verwacht:
1. De meest voorkomende reden is dat de gebruiker niet de juiste rechten heeft ingesteld om toegang te krijgen tot Smartview. Om Smartview te kunnen gebruiken, moeten gebruikers de toestemming "Smartview bekijken" hebben ingeschakeld.
2. Een andere mogelijke reden is dat de browser van de gebruiker niet compatibel is met Smartview. Smartview is compatibel met de nieuwste versies van Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.
3. Het is ook mogelijk dat Smartview niet is ingeschakeld voor het account van de gebruiker. Smartview kan door een beheerder worden in- of uitgeschakeld via de beheerconsole.
4. Tot slot kan er een probleem zijn met de Smartview-server zelf. Als de Smartview-server down is of problemen ondervindt, hebben gebruikers geen toegang tot Smartview.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dienovereenkomstig, welke app voor samsung wasmachine?

Samsung QuickDrive™ slimme wasmachine verbinden met je telefoon via de SmartThings-App

  • Stap 1: Open de SmartThings-App.
  • Stap 2: Druk op het plus-icoon.
  • Stap 3: Druk op Apparaat.
  • Stap 4: Selecteer Wasmachine.
  • Stap 5: Selecteer het merk.
  • Stap 6: Druk op Wasmachine.
  • Stap 7: Druk op Starten om aan de slag te gaan.
Je kunt ook vragen welke samsung tv heeft ingebouwde chromecast? Alle moderne Samsung tv´s zijn uitgevoerd met een HDMI poort. Hierop kun je zonder moeite een Chromecast op aansluiten. Dat Samsung geen tv´s met ingebouwde Chromecast maakt is dus geen gemis. Het maakt dus niet uit welk Samsung tv model je hebt; zolang je een vrije HDMI ingang hebt kun je de tv gebruiken om te casten.

Hoe maak je je telefoon compatibel?

Hoe u Deze fout op Android kunt oplossen

  1. Cache en gegevens van Google Play Store wissen.
  2. Google Play Store-updates verwijderen.
  3. Cache en gegevens van Google Services Framework verwijderen.
  4. Android-versie bijwerken.
  5. De”incompatibele”app sideloaden.
  6. Installeer een aangepast ROM op uw Android-apparaat.
Daarvan, waarom kan ik de digid app niet installeren? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u de Digid app niet kunt installeren. Misschien voldoet je telefoon niet aan de minimale vereisten voor de app (dat zijn Android 4.4 of hoger, of iOS 9.0 of hoger). Een andere mogelijkheid is dat de app in jouw land nog niet beschikbaar is. Tot slot kan het zijn dat u de app al op uw telefoon hebt geïnstalleerd en dat u deze moet bijwerken naar de nieuwste versie.

Wat moet je doen als je iPad niet compatibel is?

Als uw iPad niet compatibel is, moet u controleren of er een software-update is. Als er een software-update beschikbaar is, moet u deze installeren. Als er geen software-update beschikbaar is, moet u contact opnemen met Apple Support.

Door Gilbertson Denardo

Vergelijkbare artikelen

Is Samsung smartwatch waterdicht? :: Wat doet de app SmartThings?
Handige links