Huis > H > Hoe Maak Je Een Snelkoppeling Op Het Bureaublad?

Hoe maak je een snelkoppeling op het bureaublad?

Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad

  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe contact op startscherm Samsung?

In Android kan je het telefoonnummer van een contactpersoon meteen op een van je startschermen zetten. Zo kan je met één enkele beweging meteen je favoriete nummer bellen. Een snelkoppeling naar een telefoonnummer maken is erg eenvoudig. Duw lang op het startscherm en kies Sneltoetsen. Daarvan, hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm? Ga naar 'Instellingen' > 'Beginscherm'. Selecteer een optie, zoals 'Zet op beginscherm' of 'Alleen appbibliotheek'.

Hoe krijg je een app weer op je beginscherm?

Er zijn een paar verschillende manieren om een app terug te krijgen op je startscherm. Een manier is om naar de app store te gaan en de app opnieuw te downloaden. Een andere manier is om naar je instellingen te gaan en te zoeken naar de app in je lijst met applicaties. Als u de app in uw lijst met applicaties vindt, kunt u op de app tikken en vervolgens op de knop 'Toevoegen aan beginscherm'. Bovendien, hoe kan ik het scherm vastzetten? Aangenomen dat u verwijst naar een computerscherm, is de beste manier om een scherm te repareren het naar een vakman te brengen. Zij hebben het gereedschap en de expertise om het scherm goed te repareren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe schermvergrendeling uitschakelen iPhone?

De toegangscode uitschakelen

  1. Ga naar Instellingen en voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Tik op 'Face ID en toegangscode'. Op een iPhone met een thuisknop: Tik op 'Touch ID en toegangscode'.
  2. Tik op 'Zet code uit'.
Hoe kan ik mijn smartphone ontgrendelen? Als je toestel je gezicht of vingerafdruk niet herkent, kun je je back-upmethode gebruiken om je toestel te ontgrendelen. Om je back-up wachtwoord, PIN of patroon te gebruiken, veeg je gewoon over het scherm. Je krijgt dan de mogelijkheid om te ontgrendelen met je gebruikelijke methode of je back-up methode.

Wat is het verschil tussen Toegangsscherm en beginscherm?

Het toegangsscherm is het scherm dat je ziet wanneer de iPhone vergrendeld is. Het beginscherm is het scherm waarop je apps staan. Je ziet dat nadat je de iPhone ontgrendeld hebt. Dit in overweging nemend, hoe verander je het icoontje van een app via opdrachten? Er zijn een paar manieren om het pictogram van een app te veranderen via commando's. Een manier is om het "seticon" commando te gebruiken. Dit commando neemt het icoonbestand en verandert het icoon voor de app. Een andere manier is om het commando "tint" te gebruiken. Dit commando neemt het huidige pictogram en verandert de kleur.

Hoe krijg ik de bovenste balk weg?

Er zijn een paar manieren om van de bovenste balk af te komen. Eén manier is om naar de bovenste balk te gaan en te klikken op de "x" in de rechterbovenhoek. Dit zal de bovenste balk sluiten. Een andere manier is de "Esc"-toets op uw toetsenbord in te drukken. Dit sluit ook de bovenste balk.

Door Trevethick Sabates

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik de Google zoekbalk op mijn startscherm? :: Waar vind ik sms-berichten op mijn telefoon?
Handige links