Huis > W > Waarom Schakelt Tv Automatisch Uit?

Waarom schakelt tv automatisch uit?

Aanwezigheidssensor: Als de sensor na een bepaalde periode geen beweging voor de tv detecteert, schakelt het beeld automatisch uit, maar blijft het geluid van de tv aan. Als in de modus Picture-off (Beeld uit) gedurende 30 minuten geen beweging wordt gedetecteerd, schakelt de tv naar de stand-bymodus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe samsung tv uitschakelen?

Om uw Samsung-tv uit te schakelen, zoekt u de aan/uit-knop aan de achterkant van de tv of aan de zijkant waar de ingangen zich bevinden. Zodra u de knop hebt gevonden, houdt u deze vijf seconden ingedrukt. De tv gaat in stand-by en wordt vervolgens uitgeschakeld. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je tv niet meer aan gaat? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw tv niet aangaat. Controleer eerst of de tv is aangesloten op een stopcontact en of het netsnoer goed in de tv zit. Als de tv is aangesloten en het netsnoer goed zit, probeer dan op de aan/uit-knop van de tv te drukken. Als de aan/uit-knop niet werkt, haalt u de stekker van de tv uit het stopcontact en sluit u hem weer aan. Zodra de tv weer is aangesloten, houdt u de aan/uit-knop 30 seconden ingedrukt. Als de tv nog steeds niet aangaat, probeer dan de tv te resetten door de stekker uit het stopcontact te halen, 30 seconden te wachten en de tv weer aan te sluiten. Als de tv nog steeds niet aangaat, is er mogelijk een probleem met de tv zelf en moet u contact opnemen met een tv-reparateur.

Door Metsky Burcham

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je HDMI op PC? :: Hoe kan het dat mijn tv geen signaal heeft?
Handige links