Huis > H > Hoe Update Je Een App Op Samsung Tv?

Hoe update je een app op Samsung TV?

Apps bijwerken

  1. Ga naar het venster Samsung Apps en selecteer de app die je wilt bijwerken. Houd vervolgens de ENTER-toets ingedrukt.
  2. Je ziet nu een lijst met beschikbare opties. Selecteer Apps bijwerken.
  3. Selecteer de app die je wilt bijwerken.
  4. Selecteer vervolgens Bijwerken.
  5. U hebt de stappen uitgevoerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Wat zijn Galaxy updates?

Afhankelijk van welk toestel je hebt, krijg je deze beveiligingsupdates iedere maand, of ieder kwartaal. Op dit moment (augustus 2020) zijn dit de toestellen die iedere maand een nieuwe beveiligingspatch krijgen: Galaxy S20 / S20 Plus / S20 Ultra. En nog een vraag, welke android versie wordt nog ondersteund? Android 11 is de meest recente versie en in september 2021 wordt Android 12 verwacht (info van september 2021). Een toestel dat wordt bijgewerkt van bijvoorbeeld Android 10 naar Android 11, krijgt een upgrade. Dus een upgrade is een volledig nieuwe versie van Android.

Waarom update mijn Samsung niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw Samsung mogelijk niet wordt bijgewerkt. Eén reden kan zijn dat je Samsung niet verbonden is met een Wi-Fi-netwerk. Voor het updaten van uw Samsung is een sterke en stabiele internetverbinding nodig. Een andere reden kan zijn dat je Samsung niet genoeg opslagruimte heeft om de update te downloaden. Controleer voordat je probeert je Samsung te updaten of er voldoende ruimte is op je toestel. Als er niet genoeg ruimte is, probeer dan enkele apps te verwijderen of bestanden over te zetten naar een extern opslagapparaat. Een andere reden waarom je Samsung niet kan updaten, kan zijn dat je de voorwaarden voor de update niet hebt geaccepteerd. Ga naar het instellingenmenu van je Samsung en selecteer "Over telefoon" om de voorwaarden te accepteren. Selecteer vervolgens "Software-update" en lees de voorwaarden door. Zodra u de voorwaarden hebt geaccepteerd, probeert u uw Samsung opnieuw bij te werken. Trouwens, welke samsung toestellen krijgen android 12? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat Samsung niet heeft aangekondigd welke toestellen de Android 12-update zullen krijgen. Op basis van eerdere releases is het echter waarschijnlijk dat de update eerst wordt uitgerold naar Samsung's vlaggenschip toestellen, gevolgd door mid-range en lower-end toestellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Welke Samsung telefoons worden nog ondersteund?

Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G, Galaxy S10 Lite, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20+, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S22 5G, Galaxy S22+ 5G Is de Samsung S7 nog veilig? Samsung brengt de Android-beveiligingsupdate van september 2020 uit voor de Galaxy S7 en S7 Edge, de high-end telefoons die in 2016 werden uitgebracht. Opmerkelijk, want een aantal maanden geleden werd duidelijk dat Samsung de ondersteuning voor de S7-telefoons definitief had gestopt.

En nog een vraag, hoe lang wordt de samsung a50 nog ondersteund?

Net als het Android OS zelf, zul je dus ook tot het voorjaar van 2021 regelmatige beveiligingspatches kunnen installeren. Samsung kennende volgen daarna mogelijk ook nog wel updates, maar dan alleen met strict noodzakelijke fixes. Al met al blijft de Galaxy A50 tot minstens het voorjaar van 2021 helemaal bij de tijd. Men kan zich ook afvragen: wat is de levensduur van een led tv? LED TV's hebben een levensduur van ongeveer 60.000 uur.

Men kan zich ook afvragen: hoe weet ik of ik een 4 k tv heb?

Als u niet zeker weet of uw tv al dan niet 4K is, zijn er een paar dingen waar u op kunt letten. Controleer eerst de specificaties van de tv. Veel fabrikanten vermelden in de specificaties of de tv 4K is of niet. Als u deze informatie niet in de specificaties kunt vinden, zoek dan naar een 4K-logo op de tv zelf of op de verpakking. Als u er nog steeds niet zeker van bent, probeer dan een 4K-video af te spelen op de tv. Als de video er korrelig of wazig uitziet, is uw tv waarschijnlijk niet 4K.

Door Wolgast

Vergelijkbare artikelen

Kun je Smart TV updaten? :: Hoe zet ik de ondertiteling uit bij Ziggo go?
Handige links