Huis > H > Hoe Zet Ik De Ondertiteling Uit Bij Ziggo Go?

Hoe zet ik de ondertiteling uit bij Ziggo go?

Als we de ondertiteling via de instellingen (menu:3 puntjes boven elkaar) uitzetten dan is het op dat moment uitgezet. Echter schakelen we daarna naar een willekeurige andere Nederlandstalige zender van ZiggoGo dan verschijnt direct de ondertiteling weer (en zetten we de ondertiteling weer uit).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is mijn subnetmasker Ziggo?

Het subnetmasker van het netwerk wordt gebruikt om te bepalen of het netwerk al dan niet tot hetzelfde netwerk behoort. Het betekent dat het apparaat kan communiceren met alle andere apparaten op het netwerk als het een IP-nummer heeft van 192.168.178.11.

Dienovereenkomstig, wat is npo1 gos?

Gesproken ondertiteling. NPO 1, 2 en 3 zijn nu beschikbaar met Gesproken Ondertiteling (GOS). Dit komt van pas wanneer de ondertiteling bij televisieprogramma's niet goed leesbaar is en in een vreemde taal gesproken wordt, of wanneer kijkers slechtziend zijn. Dit in overweging nemend, hoe werkt teletekst 888? Uw tv-beeld wordt vervangen door de teletekst-indexpagina (100). Kies met de cijfertoetsen op uw afstandsbediening pagina 888 en u zult de teller bovenaan zien zoeken naar die pagina. Het tv-beeld verschijnt opnieuw met de ondertitels, als het tv-programma is ondertiteld.

Wat is spraakbesturing op een tv?

Er zijn een paar verschillende soorten spraakbesturing op tv's. De eerste is een microfoon die in de tv is ingebouwd en waarmee de tv kan worden bediend. De tweede is een afstandsbediening met een microfoon waarmee de tv kan worden bediend. De derde is een afzonderlijk toestel waarmee de TV kan worden bediend. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn telefoon uit? Als de batterij van je telefoon bijna leeg is, zijn er een paar dingen die je kunt doen om energie te besparen en hem zo snel mogelijk uit te schakelen.
1. Verlaag de helderheid van het scherm. Dit helpt om het stroomverbruik van het scherm te verminderen.
2. Schakel alle onnodige functies of apps uit die mogelijk op de achtergrond draaien en de batterij verbruiken.
3. Vermijd het gebruik van batterij-intensieve functies zoals de camera, GPS of gaming-apps.
4. Sluit uw telefoon indien mogelijk aan op een stroombron om hem op te laden terwijl u klaar bent met het gebruik ervan.
5. 5. Zodra u klaar bent met uw telefoon, moet u deze volledig uitschakelen om verder batterijverbruik te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost Prime Video Bij ziggo?

Hoeveel kost Prime Video? U kunt Prime Video de eerste 30 dagen gratis proberen.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Kan ik Google uitschakelen? Google assistant uitschakelen

Klik rechtsbovenin op je profiel en ga naar 'Instellingen'. Kies hier bij het tweede tabblad 'Assistent' en scrol helemaal naar beneden. Selecteer 'Telefoon' onder het kopje 'Assistent-apparaten'. Verzet het schuifje 'Google Assistent' naar links, zodat het vakje grijs wordt.

Trouwens, hoe zet je voice control uit op iphone?

Druk driemaal op de thuisknop (op een iPhone met een thuisknop). Gebruik het bedieningspaneel. Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid' > 'VoiceOver' en schakel de instelling in of uit. Kun je Siri uitzetten? Ja. Om Siri uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Siri & Zoeken. Schakel vervolgens Siri uit.

Dienovereenkomstig, waar zit tv gids knop ziggo?

De tv-gidstoets van Ziggo bevindt zich op de afstandsbediening. Het is de vierde knop van boven aan de linkerkant van de afstandsbediening.

Door Wash

Vergelijkbare artikelen

Hoe update je een app op Samsung TV? :: Wat is de menuknop op de afstandsbediening?
Handige links