Huis > H > Hoe Een Presentatie Delen In Teams?

Hoe een presentatie delen in Teams?

In Microsoft Teams kunt u tijdens een vergadering uw bureaublad, een specifieke app, een presentatie of een bestand weergeven.

  1. Selecteer Inhoud delen.
  2. Selecteer wat u wilt delen:
  3. Nadat u hebt geselecteerd wat u wilt weergeven, wordt wat u deelt door een rode rand omringd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe presenteer ik een PowerPoint presentatie?

Ga naar het tabblad Diavoorstelling en selecteer in de groep Diavoorstelling starten de optie Vanaf begin. en selecteert u vervolgens Weergave voor presentator tonen. Waarom zie ik de presentatie niet in Teams? Notities: Als u Teams op internet gebruikt, hebt u Microsoft Edge 18 of hoger of Google Chrome 65 of hoger nodig om de weergave voor presentator te kunnen zien. De weergave voor presentator is standaard verborgen voor apparaten met een klein scherm, maar kan worden ingeschakeld door Meer opties.

Hoe laat je documenten zien in Teams?

Als u documenten in Teams wilt tonen, kunt u het tabblad "Bestanden" in het kanaal gebruiken. Hoe splits ik mijn scherm in 2 vensters? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw scherm in 2 vensters kunt splitsen. Een manier is om de ingebouwde splitsingsfunctie van uw besturingssysteem te gebruiken. Dit wordt meestal gedaan door 2 toepassingen of bestanden te openen en vervolgens een van hen naar de zijkant van uw scherm te slepen. Uw besturingssysteem maakt dan automatisch een gesplitst scherm, zodat u beide toepassingen of bestanden naast elkaar kunt bekijken.
Een andere manier om uw scherm te splitsen is het gebruik van een toepassing van derden. Er zijn verschillende toepassingen waarmee u uw scherm in meerdere vensters kunt splitsen. Met sommige van deze toepassingen kunt u zelfs de lay-out van uw gesplitste scherm aanpassen.
Welke methode u ook gebruikt, het splitsen van uw scherm in 2 vensters kan een geweldige manier zijn om uw productiviteit te verhogen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Daarvan, kan venster niet maximaliseren?

Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.
Wat is Schermdelen NL? Met behulp van 'Schermdelen' voorzien onze adviseurs u graag van persoonlijk advies. Tijdens een beeldgesprek delen wij ons beeldscherm met u. Zo kunnen wij u visueel adviseren, documenten presenteren, samen door websites browsen, formulieren invullen of ondertekenen, etc. Het is niet nodig programma's te installeren.

Hoe scherm delen via HDMI?

Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op de P-toets op het toetsenbord. Selecteer een van de volgende beeldscherminstellingen. Dupliceren (het beeld wordt zowel op het computerscherm als de tv weergegeven.) Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer? Er zijn een aantal manieren om verbinding te maken met een andere computer. Een populaire manier is het gebruik van een remote desktop protocol (RDP) client. Met dit type client kunt u via het internet verbinding maken met een andere computer en het bureaublad ervan bekijken alsof u ervoor zit. Veel bedrijven gebruiken RDP-clients om werknemers in staat te stellen thuis of op andere locaties te werken.
Een andere manier om verbinding te maken met een andere computer is het gebruik van een virtueel privénetwerk (VPN). VPN's creëren een veilige, gecodeerde verbinding tussen twee computers via het internet. Hierdoor krijgt u toegang tot bestanden en toepassingen op de externe computer alsof u zich op hetzelfde lokale netwerk bevindt. VPN's worden vaak gebruikt door bedrijven om werknemers veilig verbinding te laten maken met hun werknetwerk van buiten het kantoor.
Een andere manier om verbinding te maken met een andere computer is het gebruik van een programma voor toegang op afstand, zoals TeamViewer. Met dit soort programma's kunt u een andere computer op afstand bedienen. Dit kan handig zijn als u iemand technische ondersteuning moet bieden of als u toegang wilt tot uw eigen computer terwijl u niet thuis bent.
Er zijn vele andere manieren om verbinding te maken met een andere computer, maar dit zijn enkele van de populairste.

Trouwens, hoe kan ik een tweede scherm aansluiten op mijn laptop?

Er zijn een paar manieren om een tweede scherm op een laptop aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een HDMI-kabel. Dit vereist een HDMI-poort op de laptop en een HDMI-poort op het tweede scherm. Andere manieren om een tweede scherm op een laptop aan te sluiten zijn met behulp van een VGA-kabel, DVI-kabel of DisplayPort.

Door Agueda

Vergelijkbare artikelen

Hoe plan ik een meeting met Zoom? :: Hoe werkt Schermdelen NL?
Handige links