Huis > H > Hoe Plan Ik Een Meeting Met Zoom?

Hoe plan ik een meeting met Zoom?

Meeting inplannen op Zoom

  1. Open Zoom en klik op Sign in.
  2. Klik het hoofdscherm van Zoom op Schedule om een vergadering in te plannen.
  3. Je hebt nu een aantal opties voor de instellingen van je vergadering.
  4. Je ingeplande vergadering vind je terug onder de knop Meetings bovenaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een Zoom abonnement af?

Klik aan de linkerkant van het menu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering onder Huidige plannen om uw huidige abonnement te vinden. Als u op Abonnement opzeggen klikt, wordt u gevraagd om aan te geven waarom u wilt opzeggen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik zoom op mijn laptop?

1. Ga naar de download pagina van Zoom: https://zoom.us/download 2. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads) 3. Installeer het op je computer. Wat zijn de kosten van Zoom? Voor vergaderingen tot 40 minuten is Zoom gratis te gebruiken. Om langer te kunnen vergaderen is een betaald Zoom abonnement van de vergaderleider (zogenaamde host) nodig. Een Zoom Pro abonnement kost €14 per maand.

Welke versie van Zoom downloaden?

De huidige versie van Zoom is 5.0.3. Als u een oudere versie van Zoom hebt, kunt u de nieuwste versie downloaden van de Zoom-website. Kan je 2 schermen op 1 HDMI uitgang? Nee, je kunt geen 2 schermen op 1 HDMI-uitgang zetten.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Hoe sluit je 3 schermen aan op 1 PC?

Bij 'Instellingen / Systeem / Beeldscherm' moet je één van de twee schermen selecteren die je wilt dupliceren door te klikken op het desbetreffende pictogram in de opstelling. Bij Windows kun je met de functies Dupliceren en Uitbreiden drie schermen flexibel combineren. Kun je 2 laptops met elkaar verbinden? Ga naar de andere PC of laptop. Druk op Win-P en klik op Verbinding maken met een draadloos beeldscherm. Wacht tot je andere laptop is gedetecteerd. Selecteer het en kies of je het wilt dupliceren of uitbreiden.

Kan venster niet maximaliseren?

Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.
Dienovereenkomstig, hoe deel je een macbook scherm? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Macbook-scherm kunt delen met een andere persoon. De eerste manier is om de ingebouwde functie voor het delen van schermen te gebruiken die in het Mac OS zit. Om dit te doen, opent u de Finder en klikt u op het menu "Go". Van daaruit selecteert u "Verbinden met server". In het veld Serveradres moet u het IP-adres invoeren van de persoon met wie u uw scherm wilt delen. Zodra u het IP-adres hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Verbinden".
Een andere manier om uw Macbook scherm te delen is het gebruik van een programma als TeamViewer. TeamViewer is een programma waarmee u uw scherm kunt delen met een andere persoon. Om TeamViewer te gebruiken, moet u het programma downloaden en installeren op uw Macbook. Zodra u het programma hebt geïnstalleerd, moet u het openen en de ID en het wachtwoord invoeren van de persoon met wie u uw scherm wilt delen.
Nog een andere manier om uw scherm te delen is het gebruik van een programma als Skype. Skype is een programma waarmee u videogesprekken kunt voeren. Om Skype te gebruiken, moet u het programma downloaden en installeren op uw Macbook. Zodra u Skype heeft geïnstalleerd, moet u een account aanmaken. Zodra u een account hebt aangemaakt, moet u de contactpersoon toevoegen van de persoon met wie u uw scherm wilt delen. Zodra u de contactpersoon hebt toegevoegd, moet u een videogesprek starten.

Bovendien, hoe gebruik ik mijn ipad als 2e scherm?

Om uw iPad als tweede scherm te gebruiken, moet u de juiste software downloaden en installeren op uw computer. Zodra de software is geïnstalleerd, moet u uw iPad met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Zodra de verbinding is gemaakt, zal uw iPad verschijnen als een tweede scherm in de software-interface.

Door Salsbury Nicieza

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je scherm vast iPhone? :: Hoe een presentatie delen in Teams?
Handige links