Huis > H > Hoe Kun Je Je Eigen Scherm Filmen?

Hoe kun je je eigen scherm filmen?

Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Kan Samsung een schermopname maken?

Optie 1: schermopname maken via de instellingen

Open de instellingen door van boven naar beneden te vegen op je home scherm. Veeg opzij om de tweede pagina van de instellingen te zien. Hier staat het icoontje 'Schermrecorder'. Klik erop.
Vervolgens, hoe maak ik een schermopname met mijn telefoon? Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Kies 'Bedieningspaneel' en tik op 'Pas regelaars aan'
  3. Klik hier op het plusje bij 'Schermopname'.

Trouwens, hoe maak je een schermvideo op je laptop?

Er zijn een paar manieren om een schermvideo te maken op een laptop. Een manier is om een schermopnameprogramma zoals Snagit of Camtasia te gebruiken. Een andere manier is om de ingebouwde schermopnametool op Windows 10 te gebruiken. Open hiervoor de Xbox-app en ga naar het gedeelte Game DVR. Vanaf daar kunt u de opname op de achtergrond inschakelen terwijl ik een game speel optie. Hiermee kunt u uw scherm opnemen terwijl u een spel speelt of een ander programma gebruikt. Hoe kan ik een geluidsopname maken? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. Hiermee kun je de microfoon op je computer aansluiten en het geluid direct op je computer opnemen. Een andere manier is het gebruik van een draagbare recorder. Dit is een zelfstandig apparaat waarmee u audio kunt opnemen. Zodra u het geluid hebt opgenomen, kunt u het overbrengen naar uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een schermopname op android?

Een schermopname maken

Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Kies wat je wil opnemen en tik op 'Starten'. Er wordt afgeteld en daarna start de opname. Als je de opname wilt stoppen, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik je op de melding van 'Schermopname'.
Trouwens, hoe maak je een schermopname samsung a32? Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een schermopname samsung a52?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken met je iPhone. Eén manier is om de Voice Memos app te gebruiken die op de meeste iPhones voorgeïnstalleerd is. Om deze app te gebruiken, open je hem en tik je op de rode opnameknop om de opname te starten. Tik nogmaals op de knop om de opname te stoppen. Vervolgens kun je op de afspeelknop tikken om je opname te beluisteren, of op de deelknop om hem met iemand te delen.
Een andere manier om geluid op te nemen op je iPhone is door de ingebouwde microfoon te gebruiken. Open hiervoor de Camera-app en tik op het videocamerapictogram. Tik vervolgens op het microfoonpictogram linksonder in het scherm en tik op de opnameknop. Tik nogmaals op de knop om de opname te stoppen.
Je kunt ook apps van derden gebruiken om geluid op te nemen op je iPhone. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus je zult moeten onderzoeken en er een vinden die aan je behoeften voldoet.

Hoe maak ik een schermopname iPhone?

Aangenomen dat je wilt weten hoe je een screenshot maakt op een iPhone:
1. Druk tegelijkertijd op de Slaap/Wektoets en de Home-toets.
2. Laat beide knoppen los wanneer u het Apple-logo ziet.
3. Een screenshot van uw huidige display verschijnt in het album Camerarol in de app Foto's.

Door Sikes Shouldice

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een schermopname met Samsung a50? :: Hoe kan ik een video opnemen?
Handige links