Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermopname Met Samsung A50?

Hoe maak je een schermopname met Samsung a50?

Dit doe je door met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen. Veeg naar links en klik op 'Schermrecorder'. Kies of je wilt opnemen met geluid of zonder geluid. Klik daarna op 'Opname starten'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, hoe video opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen. Trouwens, hoe kun je een livestream opnemen? Opnemen

  1. Selecteer maken > scherm opnemenop de navigatiebalk in Stream.
  2. Controleer zo nodig de camera en microfoon van uw apparaat.
  3. Selecteer.
  4. Selecteer Delen.
  5. Wanneer u klaar bent met opnemen, gaat u terug naar het tabblad Microsoft Stream-schermrecorder in uw browser en selecteert u volgende om de opname te bekijken.

En nog een vraag, hoe kan ik tv opname opnemen in mijn computer?

Er zijn verschillende manieren om TV-opnames op uw computer op te nemen. Eén manier is het gebruik van een TV tuner kaart. Dit is een kaart die je in je computer steekt waarmee je tv-signalen kunt ontvangen. U kunt dan software gebruiken om de tv-programma's op te nemen.
Een andere manier is om een tv-opnameapparaat te gebruiken dat u via USB of een ander type aansluiting op uw computer aansluit. Deze apparaten worden meestal geleverd met software waarmee u tv-programma's kunt opnemen.
Tot slot kunt u een dienst gebruiken waarmee u tv-programma's kunt opnemen en online kunt bekijken. Deze diensten hebben meestal een maandelijks bedrag, maar ze bieden een verscheidenheid aan functies, waaronder de mogelijkheid om tv-programma's op te nemen. Hoe maak je geluidsopname met Samsung telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u geluidsopnamen kunt maken met uw Samsung telefoon.
Eén manier is om de Voice Recorder app te gebruiken die op de meeste Samsung telefoons is voorgeïnstalleerd. Om deze app te gebruiken, opent u hem gewoon en drukt u op de opnameknop. Je kunt dan op de stopknop drukken als je klaar bent met opnemen.
Een andere manier om een geluidsopname te maken is door de Camera app te gebruiken. Open hiervoor de Camera-app en schakel over naar de videomodus. Druk vervolgens op de opnameknop en begin met het opnemen van je video. Als je klaar bent, druk je op de stopknop.
Je kunt ook de Samsung Voice Recorder app gebruiken, die je kunt vinden in de Samsung Galaxy Apps store. Met deze app kun je in hoge kwaliteit opnemen en ook je opnames bewerken.
Om een geluidsopname te maken met de Samsung Voice Recorder app, open je de app en druk je op de opnameknop. U kunt dan de opnamekwaliteit kiezen en op de startknop drukken. Om de opname te stoppen, druk je op de stopknop.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, welke app voor geluidsopname?

Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een schermopname met een huawei? Een toetsencombinatie gebruiken om de schermopname te starten. Houd de aan/uit-knop en de volume hoger-knop tegelijk ingedrukt om de schermopname te starten. Houd beide knoppen opnieuw ingedrukt om de opname te stoppen.

Hoe maak je een screenshot a52s?

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon. Hoe screenshot maken a52s? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op de a52s. Eén manier is om de hardwareknoppen op het toestel te gebruiken. Hiervoor moet u de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt houden. Een andere manier om een screenshot te maken is door het Palm Swipe Gesture te gebruiken. Om deze functie in te schakelen, moet je naar het instellingenmenu gaan en vervolgens de optie "Moties en gebaren" selecteren. Zodra je deze functie hebt ingeschakeld, kun je een screenshot maken door met je hand van links naar rechts over het scherm te vegen.

Hoe maak ik een print van het scherm?

Er zijn een paar manieren om een afdruk van het scherm te maken. Eén manier is om de print screen functie op uw toetsenbord te gebruiken. Druk hiervoor op de print screen knop, die meestal rechtsboven op het toetsenbord zit. Dit maakt een momentopname van uw huidige scherm. U kunt deze momentopname vervolgens in een programma als Microsoft Paint of een ander fotobewerkingsprogramma plakken en van daaruit afdrukken.
Een andere manier om een afdruk van het scherm te maken is met het knipgereedschap. Dit is een ingebouwd Windows-programma waarmee u een willekeurig deel van het scherm kunt selecteren en opslaan als afbeelding. Om het knipgereedschap te gebruiken, opent u het menu Start en zoekt u naar "knipgereedschap". Klik vervolgens op het programma om het te openen. Zodra het programma is geopend, klikt u op de knop "Nieuw" om een nieuwe knip te starten. Vervolgens kunt u met de muis het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, klikt u op de knop "Opslaan als" om de afbeelding op te slaan.

Door Ilsa Mouton

Vergelijkbare artikelen

Waarom hapert mijn beeldscherm? :: Hoe kun je je eigen scherm filmen?
Handige links