Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermvideo Op Je Laptop?

Hoe maak je een Schermvideo op je laptop?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn beeldscherm opnemen met geluid?

Bij een Android telefoon is het net wat minder handig dan bij een iPhone om een schermopname te maken. Maar het kan wel! Je hebt er alleen een externe app voor nodig. Ik heb hiervoor AZ Screen Recorder gedownload. Wat is de beste gratis Screen Recorder? Lijst van gratis schermopnametools

QuickTime voor Mac. Apowersoft Screencast voor Mac en Windows. Open Broadcasting Software voor Mac, Windows en Linux. Screencast-O-Matic voor Mac en Windows.

Dit in overweging nemend, hoe video opnemen?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van het doel van de video, de gewenste kwaliteit en de beschikbare middelen kunnen verschillende methoden worden gebruikt om video op te nemen. Enkele gangbare methoden zijn het gebruik van een videocamera, een smartphone of een tablet. Hoe kun je een livestream opnemen? Er zijn een paar manieren om een live stream op te nemen. Een daarvan is het gebruik van een screen capture programma zoals Snagit of Camtasia. Een andere is om een videocamera te gebruiken om het scherm op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een screenshot op een Windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen? Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.

Hoe kan je een screenshot maken met Samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Trouwens, hoe maak je een schermopname op je laptop met geluid? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u op uw laptop een schermopname met geluid kunt maken. Een manier is om de ingebouwde schermopname tool te gebruiken die beschikbaar is op de meeste laptops. Om dit hulpmiddel te gebruiken, moet u de toepassing 'Screen Recorder' openen en vervolgens de optie 'Opnemen' selecteren. Zodra u dit hebt gedaan, moet u het gebied van uw scherm kiezen dat u wilt opnemen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Opnemen" en begint u in uw microfoon te spreken. Zodra u klaar bent met opnemen, kunt u op de knop 'Stop' klikken en uw opname opslaan.
Een andere manier om uw scherm met geluid op te nemen is door een schermopnametoepassing van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende toepassingen beschikbaar, dus u moet er een kiezen die compatibel is met uw laptop. Zodra u de toepassing hebt geïnstalleerd, moet u deze openen en vervolgens de optie 'Opnemen' selecteren. Zodra u dit hebt gedaan, moet u het gebied van uw scherm kiezen dat u wilt opnemen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Opnemen" en begint u in uw microfoon te spreken. Zodra u klaar bent met opnemen, kunt u op de knop 'Stop' klikken en uw opname opslaan.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik het beeld opnemen van iphone?

Er zijn een paar manieren om een beeld op te nemen vanaf een iPhone. Eén manier is om de ingebouwde camera-app te gebruiken. Open hiervoor de camera-app en tik op de opnameknop. Dit zal beginnen met het opnemen van een video van de scène voor je. Je kunt ook een app van derden gebruiken, zoals Camera+, waarmee je meer controle hebt over het opnameproces. Een andere manier om een beeld van een iPhone op te nemen is door de schermopnamefunctie in iOS 11 te gebruiken. Deze is toegankelijk door het Control Center te openen en op de schermopnameknop te tikken.

Door Falconer Ramkali

Vergelijkbare artikelen

Hoe schermopname maken Windows? :: Kan je een Schermvideo maken?
Handige links