Huis > W > Wat Kan De Samsung A50?

Wat kan de Samsung A50?

Voor een middenklasse toestel heeft de Samsung A50 een uitstekende camera-opstelling. Met de 25 megapixel hoofdcamera maak je scherpe foto's en film je in full hd. Daarnaast heeft de A50 ook nog een groothoeklens (8 megapixel), iets wat je niet vaak ziet in deze prijsklasse.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Wat kost een glas van een Samsung?

ToestelDisplay/SchermCamera voorzijde
Galaxy S22€199
Galaxy S22+€205
Galaxy S22 Ultra€259
Galaxy S21€225€75
Hoeveel inch is Samsung Galaxy S9? S9: praktisch 5,8 inch scherm

De Galaxy S9 heeft een 5,8 inch Quad HD scherm.

Dit in overweging nemend, hoe lang gaat batterij s9 mee?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals hoe vaak de telefoon wordt gebruikt, welke apps worden gebruikt en de energiebesparende instellingen van de telefoon. Gemiddeld zou de batterijduur van de Galaxy S9 echter ongeveer 24 uur moeten duren bij matig gebruik. Dus, hoeveel inch samsung s8? Er zijn twee verschillende formaten van de Samsung S8- de standaard versie en de Plus versie. De standaard versie heeft een 5,8 inch scherm, terwijl de Plus versie een 6,2 inch scherm heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Wat is het verschil tussen een Samsung S10 en S10e?

Het grootste verschil tussen de twee toestellen zit 'm in het scherm. De Samsung Galaxy S10 heeft een 6,1 inch-scherm met QHD-resolutie, terwijl het S10e-scherm 'slechts' 5,8 inch meet en een full hd-resolutie heeft. Wel hebben ze beide een amoled-paneel, wat voor heldere, levendige kleuren zorgt. Hoe oud is de S10?

Fabrieksgarantie1 jaar
Aangekondigd20 februari 2019
Releasedatum

Dienovereenkomstig, hoeveel inch is een samsung s10e?

Het beeldscherm van de S10e is 5.8 inch groot en maakt gebruik van een Dynamic AMOLED-paneel. Vervolgens, waarom is scherm vervangen zo duur? Scherm vervangen is duur omdat het scherm het belangrijkste onderdeel van de telefoon is. Het scherm is waar je elke dag mee omgaat en het is het deel van de telefoon dat het meest waarschijnlijk stuk gaat.

Hoeveel kost een scherm reparatie Mediamarkt?

De kosten van een schermreparatie bij Mediamarkt kunnen variëren, afhankelijk van het type apparaat en de ernst van de schade. Een eenvoudig gebarsten scherm van een smartphone kost bijvoorbeeld ongeveer €60 om te repareren, terwijl een ernstiger probleem zoals een verbrijzeld scherm tot €120 kan kosten. In het algemeen is het altijd het beste om een offerte aan te vragen bij Mediamarkt voordat je je scherm laat repareren, omdat de kosten per geval kunnen variëren.

Door Junji Zeek

Vergelijkbare artikelen

Hoe scherm spiegelen? :: Hoe zet ik 2 documenten naast elkaar?
Handige links