Huis > H > Hoe Zet Ik 2 Documenten Naast Elkaar?

Hoe zet ik 2 documenten naast elkaar?

Twee documenten weergeven

  1. Open de documenten die u naast elkaar wilt zien.
  2. Klik in een van de documenten op het tabblad Beeld.
  3. Klik op Naast elkaar weergeven of Venster > Naast elkaar weergeven.
  4. Hebt u twee documenten geopend, dan worden ze naast elkaar getoond. Hebt u er meer dan twee openstaan, dan opent een venster.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Hoe kun je 2 documenten naast elkaar zien op 1 scherm?

Scherm opsplitsen

  1. Open een document in Word.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Beeld.
  3. De opties voor de verschillende vensters staan in het Lint in de groep 'Vensters'. Nieuw venster: er opent een nieuw venster met het reeds geopende bestand. Dit document staat nu op twee plekken (of meer, als u vaker op de knop klikt).
Hoe zet ik mijn scherm op zwart? Voor een zwart scherm gebruikt u de volgende sneltoets: Windows logotoets + Ctrl + Shift + B.

Waarom wordt mijn scherm geel?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw scherm geel wordt. Een mogelijkheid is dat de kleurtemperatuur van uw scherm te laag is ingesteld, waardoor kleuren gelig kunnen lijken. Een andere mogelijkheid is dat uw scherm verkeerd gekalibreerd is, wat er ook voor kan zorgen dat kleuren er niet goed uitzien. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw scherm gewoon oud wordt en dat het scherm begint af te nemen. Waar vind ik beeldscherminstellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om de weergave-instellingen te openen, afhankelijk van welke versie van Windows u gebruikt.
Voor Windows 10 kunt u met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en "Weergave-instellingen" selecteren in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook naar Start > Instellingen > Systeem > Weergave gaan.
In Windows 7 gaat u naar Start > Configuratiescherm > Uiterlijk en personalisatie > Weergave.
Als u een laptop of een ander type draagbaar apparaat gebruikt, moet u mogelijk naar het instellingenmenu van het apparaat gaan om het beeldscherm aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Kan een videokaart ook meerdere processoren naast elkaar hebben?

Twee, drie, of zelfs vier videokaarten kunnen samenwerken in een beeld. Het werk wordt verdeeld over de kaarten. Deze technologie wordt gebruikt op videokaarten.

Wat moet je doen als je pc scherm zwart blijft?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen. Waarom blijft mijn scherm zwart? We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken: Verbindingsproblemen met uw monitor of scherm. Problemen met bijwerken van stuurprogramma voor beeldschermadapter. Problemen met recente systeemupdates of -installaties.

Wat doen als computerscherm zwart is?

Microsoft geeft als oplossing om de 'good old' ctrl alt delete-toetsen in te drukken als je bij het starten van Windows 10 een zwart scherm krijgt. Hiermee haal je niet alleen taakbeheer te voorschijn als je ingelogd bent, maar krijg je ook de Aan/Uit-knop te zien in de rechter benedenhoek. Waar zit de Rotatievergrendeling? De Rotatievergrendeling bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm, naast het batterijpictogram.

Waarom draait mijn scherm niet Samsung?

Er zijn een paar redenen waarom uw Samsung-scherm mogelijk niet draait. Een reden kan zijn dat de rotatievergrendeling is ingeschakeld. Om te controleren of de rotatievergrendeling is ingeschakeld, gaat u naar het paneel Snelle instellingen en zoekt u naar het pictogram van de rotatievergrendeling. Als het pictogram is gemarkeerd, is de rotatievergrendeling ingeschakeld en moet u deze uitschakelen voordat het scherm kan draaien.
Een andere reden waarom uw scherm niet draait kan zijn dat de versnellingsmeter niet goed werkt. De versnellingsmeter is verantwoordelijk voor het detecteren van de oriëntatie van het apparaat en het aanpassen van het scherm dienovereenkomstig. Als de versnellingsmeter niet goed werkt, zal het scherm niet draaien, zelfs als de rotatievergrendeling is uitgeschakeld.
Als je beide zaken hebt gecontroleerd en je scherm draait nog steeds niet, dan is er mogelijk een hardwareprobleem met je toestel. In dat geval moet u contact opnemen met Samsung support voor verdere hulp.

Door Stavro Havenner

Vergelijkbare artikelen

Wat kan de Samsung A50? :: Hoe kan ik mijn telefoon scherm draaien?
Handige links