Huis > H > Hoe Maak Je Op Je Laptop Een Screenshot?

Hoe maak je op je laptop een screenshot?

Maak een screenshot van het hele scherm met de knop Print Screen (soms heeft deze knop het label PrtScn of PrtScrn) op het toetsenbord. U vindt deze meestal bovenaan, rechts naast de functietoetsen (F1, F2, enzovoort) ter hoogte van de pijltoetsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot met een samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Wat dit betreft, wat is launcher-toets? Unieke toetsen op je Chromebook-toetsenbord

Gebruik de zoektoets of de Launcher-toets om te zoeken, je apps weer te geven en te communiceren met de Google Assistent.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je licht op je toetsenbord?

Er zijn een paar manieren om licht op je toetsenbord te krijgen. Eén manier is om een achtergrondverlichting te gebruiken. Dit is een licht dat in het toetsenbord is ingebouwd en door de toetsen schijnt. Een andere manier is om een apart toetsenbordlampje te gebruiken. Dit is een lampje dat bovenop het toetsenbord zit en op de toetsen schijnt. Hoe zet je toetsenbord aan op Chromebook? Het toetsenbord op een Chromebook is standaard ingeschakeld. Als het toetsenbord echter niet werkt, kan het nodig zijn om het in de instellingen in te schakelen. Open hiervoor de app Instellingen en selecteer "Toetsenbord." Zorg er vervolgens voor dat de optie "Toetsenbord inschakelen" is geselecteerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan je je toetsenbord licht geven Chrome?

Het continu indrukken van de FN+Up-toetsen verhoogt de helderheid van de achtergrondverlichting van het toetsenbord; terwijl u op de FN+Down-toetsen drukt, wordt de helderheid continu verlaagd en wordt uiteindelijk de achtergrondverlichting uitgeschakeld. Vervolgens, wat doet ctrl o? Ctrl-O: Openen (Open) Ctrl-P: Afdrukken (Print) Ctrl-Q.

Hoe verander je je toetsenbord van QWERTY naar AZERTY Windows 10?

Werkwijze Windows 10

Vanaf Windows 10 switch je van Qwerty naar Azerty en andersom door de Windows toets en de spatiebalk samen in te drukken.
Je kunt ook vragen welke landen hebben een azerty toetsenbord? Azerty toetsenborden worden het meest gebruikt in Frankrijk, België en de Maghreb regio van Afrika.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn toetsenbord instellingen veranderen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw toetsenbordinstellingen kunt wijzigen. De eerste manier is om naar het "Configuratiescherm" te gaan en vervolgens "Toetsenbord" te selecteren. Zodra u in de sectie Toetsenbord bent, kunt u de instellingen voor uw toetsenbord aanpassen.
Een andere manier om uw toetsenbordinstellingen te wijzigen is om naar de app "Instellingen" te gaan en vervolgens " Apparaten" te selecteren. Zodra u in de sectie Apparaten bent, zult u "Toetsenborden" willen selecteren en dan zult u de instellingen voor uw toetsenbord kunnen aanpassen.

Door Given Klaass

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een screenshot maken? :: Hoe zet je je toetsenbord van Qwerty naar Azerty Chromebook?
Handige links