Huis > H > Hoe Maak Je Een Knipsel?

Hoe maak je een knipsel?

Een rechthoekig knipsel maken

  1. Open het programma, de foto of de website waar u een afbeelding van wilt maken.
  2. Klik in de Taakbalk op het pictogram van het Knipprogramma.
  3. Klik op Rechthoekig knipsel.
  4. Het beeld wordt een beetje mat of donker.
  5. Het geselecteerde gebied wordt helder van kleur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar vind ik mijn Screenshots Windows 10?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.
Hoe maak ik een print van het scherm? Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst).

Welke toetsen gebruiken voor Print Screen?

Er zijn een paar verschillende toetsen die gebruikt kunnen worden voor de print screen functie. De meest gebruikte toets is de "PrtScn"-toets, die zich op de meeste toetsenborden in de bovenste rij bevindt. U kunt ook de toetsen "Alt + PrtScn" of "Ctrl + PrtScn" gebruiken om een schermafdruk te maken. Bovendien, hoe maak je een snip? Een watersnip is een soort vogel, dus je kunt er niet echt een maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een screenshot op een Mac?

Een schermafbeelding maken op een Mac

  1. Houd deze drie toetsen tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken: Shift, Command en 3.
  2. Als u een miniatuur in de hoek van uw scherm ziet, kunt u daarop klikken om de schermafbeelding te wijzigen. U kunt ook wachten tot de schermafbeelding op uw bureaublad is bewaard.
Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11? Je kunt screenshots ook meteen als bestand opslaan door de Windows-toets samen met PrtScrn in te drukken. Het bestand wordt dan opgeslagen als . png-bestand, in de map Afbeeldingen.

Dus, hoe maak je een screenshot zonder print screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Wat dit betreft, waarom kan ik geen print screen maken? Er zijn een paar redenen waarom u geen printscreen kunt maken. Eén mogelijkheid is dat de printscreenfunctie van uw computer is uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid is dat u probeert een printscreen te maken van een beveiligd programma, zoals een DVD-speler. Ten slotte staan sommige programma's uit veiligheidsoverwegingen niet toe dat er een printscreen van wordt gemaakt.

Hoe maak je een screenshot van 1 scherm?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken van slechts één scherm als u Windows gebruikt. De eerste manier is door op de toets "PrtScn" op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een schermafdruk van uw hele scherm en slaat deze op in uw klembord. U kunt het dan in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop plakken om het als een afbeeldingsbestand op te slaan.
Een andere manier om een schermafdruk van een scherm te maken is het "Knipgereedschap". Dit is een ingebouwd Windows-hulpmiddel waarmee u een deel van uw scherm kunt selecteren om vast te leggen. Om het te gebruiken opent u het knipselgereedschap in het menu Start en klikt u op de knop "Nieuw". U kunt dan het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt het screenshot opgeslagen op uw klembord en kunt u het in een beeldbewerkingsprogramma plakken om het als een afbeeldingsbestand op te slaan.
Als u een Mac gebruikt, kunt u op de toetsen "Command + Shift + 3" drukken om een screenshot van uw hele scherm te maken. De schermafbeelding wordt opgeslagen als een PNG-bestand op uw bureaublad. U kunt ook op de toetsen "Command + Shift + 4" drukken om een schermafdruk te maken van een geselecteerd deel van uw scherm. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt de schermafbeelding opgeslagen als een PNG-bestand op uw bureaublad.

Door Hulda Donahoe

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je schermbeveiliging in? :: Kan geen schermafbeeldingen meer maken?
Handige links