Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermopname Op Android?

Hoe maak je een schermopname op Android?

Een schermopname maken

Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Kies wat je wil opnemen en tik op 'Starten'. Er wordt afgeteld en daarna start de opname. Als je de opname wilt stoppen, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik je op de melding van 'Schermopname'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kun je een livestream opnemen?

Opnemen

  1. Selecteer maken > scherm opnemenop de navigatiebalk in Stream.
  2. Controleer zo nodig de camera en microfoon van uw apparaat.
  3. Selecteer.
  4. Selecteer Delen.
  5. Wanneer u klaar bent met opnemen, gaat u terug naar het tabblad Microsoft Stream-schermrecorder in uw browser en selecteert u volgende om de opname te bekijken.
Hoe kan ik opnemen? Een opname starten vanuit een gesprek
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen. om je gesprek op te nemen.
  4. Tik op Opname stoppen. om de opname te stoppen.

Hoe kan ik tv opname opnemen in mijn computer?

Er zijn een paar verschillende manieren om tv-opnamen op uw computer op te nemen. Eén manier is het gebruik van een tv-tunerkaart. Dit is een kaart die u in uw computer installeert en waarmee u een antenne of kabel rechtstreeks op uw computer kunt aansluiten. Zodra de tunerkaart is geïnstalleerd, kunt u de bij de kaart geleverde software gebruiken om tv-programma's op te nemen.
Een andere manier om TV opnames op je computer op te nemen is het gebruik van een video capture kaart. Dit is een kaart die u in uw computer installeert en waarmee u een videobron, zoals een dvd-speler, rechtstreeks op uw computer kunt aansluiten. Zodra de capturekaart is geïnstalleerd, kunt u de bij de kaart geleverde software gebruiken om tv-programma's op te nemen.
Tot slot kunt u een softwareprogramma gebruiken waarmee u tv-programma's kunt opnemen die online worden gestreamd. Er zijn een aantal van deze softwareprogramma's beschikbaar, waarmee u de programma's op uw computer kunt opnemen, zodat u ze later kunt bekijken. Dienovereenkomstig, hoe scherm opnemen met geluid? Er zijn veel manieren om uw scherm met audio op te nemen, maar we geven u een paar snelle en eenvoudige methoden.
Als u op een Mac zit, kunt u QuickTime Player gebruiken. Open QuickTime Player en ga naar Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een pop-up venster met opname-opties. Selecteer de microfoon die u voor de audio wilt gebruiken en klik op "Opnemen". De opname begint onmiddellijk.
Voor pc-gebruikers kunt u de ingebouwde Windows 10-tool gebruiken of een programma als Camtasia. Voor de Windows 10-tool ga je naar Start > Xbox > Game Bar. Klik op de knop "Opname starten" (het ziet eruit als een cirkel met een plusteken in het midden). Uw opname begint onmiddellijk. Voor Camtasia, download en start het programma. Selecteer "Record the Screen" en kies de gewenste audiobron. Klik op "Record" en uw opname begint onmiddellijk.
Beide methoden geven u een schermopname met geluid.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan je een webinar opnemen?

Hoe neem ik een live webinar op? Als u een live webinar wilt opnemen, start u de sessie en klikt u vervolgens op Start Recording (Opname starten – Windows) of Record (Opnemen – Mac). Deze optie staat onder in het Screen Sharing-venster. Klik op Stop Recording (Opname stoppen) wanneer u klaar bent met opnemen. Je kunt ook vragen waar zit bedieningspaneel? U opent het bedieningspaneel door omlaag te vegen vanuit de rechterbovenhoek van uw scherm. U sluit het bedieningspaneel door omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm of door gewoon op het scherm te tikken.

Vervolgens, wat is mijn bedieningspaneel?

Het Bedieningspaneel is een verzameling knoppen waarmee snel apps of onderdelen gestart worden. Open het Bedieningspaneel op iPhones met een Thuisknop door van onderaan helemaal naar boven te vegen over het scherm. Wat betekent het maantje op de iPhone? De maan op de iPhone is het symbool voor Niet storen. Wanneer deze functie is ingeschakeld, worden alle oproepen en meldingen het zwijgen opgelegd. De maan verschijnt in de bovenste balk van de iPhone naast het batterijpictogram.

Bovendien, hoe werkt de dictafoon iphone?

De dictaphone iphone app neemt audio op via de microfoon van de iPhone en slaat de opnames op als bestanden op het apparaat. De app heeft een aantal functies waarmee gebruikers de opnames kunnen controleren, waaronder de mogelijkheid om opnames te pauzeren en te hervatten, bladwijzers toe te voegen en de opnames te bewerken. De app kan ook worden gebruikt om opnames in tekst om te zetten.

Door Marchall

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een schermopname video op je laptop? :: Hoe schermopname maken laptop?
Handige links