Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermopname Op Een Laptop?

Hoe maak je een schermopname op een laptop?

Windows 8.1. Druk op de Windows-toets + 'PrtScn' op je toetsenbord. Het scherm zal even dimmen, waarna je de schermopname als bestand kunt opslaan in de map Afbeeldingen > Schermopnames. Druk op de toetsen CTRL + P op je toetsenbord, en selecteer 'Afdrukken'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe kan je makkelijk je scherm opnemen?

CamStudio is een simpel programma waarmee je schermopnames en geluidsopnames kunt maken. De kwaliteit van de video is goed, hoewel het beeld soms wat schokkerig kan zijn. Als je tegelijkertijd je webcam wilt opnemen kun je bijvoorbeeld DeskCam tegelijkertijd gebruiken om jouw webcam op het bureaublad neer te zetten. Kan ik mijn scherm opnemen? Open het scherm dat je wilt vastleggen. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag. Tik onderaan op Meer opnemen. Gebruik de hulplijnen voor bijsnijden om de content te selecteren die je wilt vastleggen.

Hoe screen recorden?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig! Volg gewoon deze stappen:
1. Open het scherm dat u wilt opnemen.
2. Druk op de Windows-toets + G om de spelbalk te openen.
3. Klik op de knop Opname starten (of druk op de Windows-toets + Alt + R).
4. Om de opname te stoppen, druk je op de Windows-toets + G en vervolgens op de knop Stop Recording (of druk nogmaals op de Windows-toets + Alt + R).
5. Uw opname wordt opgeslagen in de map VideosCaptures. Hoe kan je een schermopname maken met Samsung? Om een screenshot te maken met een Samsung-telefoon, houdt u de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt. U hoort een sluitergeluid dat aangeeft dat er een schermafbeelding is gemaakt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw galerij.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik mijn scherm opnemen met geluid?

om de opname te starten. Selecteer welke inhoud u wilt delen in het scherm( het hele scherm, een toepassingsvenster of browsertabblad) en klik vervolgens op Delen. Als u audio van uw computer wilt opnemen in de opname, selecteert u het selectievakje Audio delen. Hoe kun je je scherm opnemen Apple? Uw scherm opnemen

  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Wat dit betreft, hoe maak je een schermopname op android? Om een schermopname te maken op uw Android-apparaat, houdt u gewoon de aan/uit-knop en de volumeknop omlaag tegelijkertijd ingedrukt. Uw apparaat zal een screenshot maken en opslaan in uw galerij.

Hoe lang kun je scherm opname maken?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de opname, de grootte van het scherm, de lengte van de video en het gewenste bestandsformaat.

Door Mika

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een print van mijn scherm? :: Kan Samsung een schermopname maken?
Handige links