Huis > K > Kan Je Een Schermopname Maken Met Geluid?

Kan je een schermopname maken met geluid?

CamStudio is een simpel programma waarmee je schermopnames en geluidsopnames kunt maken. De kwaliteit van de video is goed, hoewel het beeld soms wat schokkerig kan zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Daarvan, waarom geen geluid bij schermopname iphone?

Microfoon inschakelen tijdens een iOS schermopname

Open het bedieningspaneel en leg je vinger op de opname-knop. Heb je een iDevice met 3D Touch dan dien je stevig te drukken op de knop. Tik vervolgens op het microfoon-icoon om het microfoongeluid in of uit te schakelen.
Vervolgens, kan ik geluid opnemen met mijn iphone? Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Vervolgens, hoe kom je bij bedieningspaneel?

Op een Windows-computer is het Configuratiescherm een venster dat u toegang geeft tot alle belangrijke instellingen voor uw computer. U opent het Configuratiescherm door op de knop Start te klikken en vervolgens op Configuratiescherm, of u typt configuratiescherm in de zoekbalk onderaan het menu Start. Hoe maak je een schermopname op je laptop met geluid? Er zijn een paar verschillende manieren om op je laptop een schermopname met geluid te maken. Eén manier is het gebruik van een schermopnameprogramma zoals Camtasia of Screenflow. Met deze programma's kunt u uw scherm en uw audio tegelijkertijd opnemen.
Een andere manier om je scherm met geluid op te nemen is door QuickTime Player te gebruiken. QuickTime Player is geïnstalleerd op alle Mac-computers en kan worden gebruikt om uw scherm op te nemen. Om uw scherm op te nemen met QuickTime Player, opent u het programma en klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Nieuwe schermopname". Er verschijnt een venster waarin je de geluidsbron voor je opname moet kiezen. Kies "Ingebouwde microfoon" en klik op "OK". Klik op de rode opnameknop om de opname van uw scherm te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de stopknop in de menubalk.
Als u Windows 10 gebruikt, kunt u de ingebouwde schermopnametool gebruiken om uw scherm met geluid op te nemen. Om deze tool te gebruiken, drukt u op de Windows-toets + G om de spelbalk te openen. Klik op de knop "Opname starten" om de opname van uw scherm te starten. Om de opname te stoppen, drukt u op de Windows-toets + Alt + R.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een geluidsopname met mijn iphone? Een geluid opnemen

  1. Tik op de opnameknop in de regelbalk.
  2. Speel, zing of maak geluid in de microfoon.
  3. Wanneer je klaar bent, tik je op de afspeelknop in de regelbalk om de opname te beëindigen. Tik opnieuw op de afspeelknop om de opname te beluisteren.

Bovendien, hoe maak je van een video een audio iphone?

Audio rippen uit een videobestand

  1. Open een videobestand in Quicktime player.
  2. Navigeer in de menubalk naar 'Achief'
  3. Klik op 'Exporteer als..'
  4. Selecteer bij structuur de optie 'Alleen audio'
Hoe zet je Screen Recorder aan? Er zijn een paar verschillende manieren om Screen Recorder in te schakelen. Eén manier is om naar het configuratiescherm te gaan en "Screen Recorder" te selecteren uit de lijst met opties. Een andere manier is om op de "Windows-toets + R" te drukken en "Screen Recorder" in te typen om de Screen Recorder toepassing te openen.

Mensen vragen ook: is tapeacall gratis?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke app en telefoonprovider die u gebruikt. Veel apps die gespreksopnamediensten aanbieden, hebben echter een gratis proefperiode, dus het is de moeite waard om te controleren of dit het geval is voor de app die u gebruikt. Bovendien kunnen sommige aanbieders van telefoondiensten een kleine vergoeding vragen voor het opnemen van gesprekken, dus het is opnieuw de moeite waard om bij uw aanbieder na te gaan of dit het geval is.

Door Josi

Vergelijkbare artikelen

Waarom heeft mijn schermopname geen geluid? :: Hoe maak ik een print van mijn scherm?
Handige links