Huis > W > Waarom Heeft Mijn Schermopname Geen Geluid?

Waarom heeft mijn schermopname geen geluid?

2 Microfoon inschakelen

Schakel in het dialoogvenster dat wordt weergegeven wanneer u de schermopname start, de Microfoon inschakelen-schakelaar in zodat omgevingsgeluiden kunnen worden opgenomen. Zorg ervoor dat de microfoon is ingeschakeld (weergegeven als ), zodat u tegelijkertijd met de schermopname kunt spreken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe maak je een schermopname Mac?

Schermafbeeldingen of schermopnamen maken op de Mac

  1. Druk op de Mac op Shift + Command + 5 (of gebruik Launchpad) om Schermafbeelding te openen en de hulpmiddelen weer te geven.
  2. Klik op een hulpmiddel om te selecteren wat je wilt vastleggen of opnemen (of gebruik de Touch Bar).
  3. Klik indien gewenst op 'Opties'.
Waar vind ik mijn schermafbeeldingen macbook? Klik bovenin, in de menubalk, op Ga. Selecteer Hulpprogramma's. Open het programma Schermafbeelding. Klik rechtsonder op Opties in het venster wat verschijnt.

Wat dit betreft, hoe maak je schermopname iphone met geluid?

Er zijn een paar verschillende manieren om op je iPhone een schermopname met geluid te maken. Eén manier is om de ingebouwde schermopnamefunctie in het Control Center te gebruiken. Om dit te openen, moet u vanaf de onderkant van uw scherm omhoog vegen om het Control Center te openen en vervolgens op het pictogram voor schermopname tikken. Dit zal de opname van uw scherm starten, en u kunt ook op het microfoonpictogram tikken om ook audio-opname in te schakelen.
Een andere manier om je scherm op te nemen is met een app van derden, zoals QuickTime Player of ScreenFlow. QuickTime Player is een gratis app die je kunt downloaden uit de App Store, en waarmee je zowel je scherm als je stem kunt opnemen. ScreenFlow is een betaalde app die je in de App Store kunt kopen en waarmee je zowel je scherm als je stem kunt opnemen.
Om je scherm met QuickTime Player op te nemen, moet je je iPhone met een Lightning-kabel op je computer aansluiten. Zodra hij is aangesloten, opent u QuickTime Player en klikt u op het menu Bestand. Klik vervolgens op de optie Nieuwe filmopname. In het nieuwe venster dat verschijnt, zie je het scherm van je iPhone in het opnamegebied. U kunt vervolgens op de opnameknop klikken om de opname te starten. Om de opname te stoppen, kunt u op de stopknop klikken.
Om uw scherm op te nemen met ScreenFlow, moet u uw iPhone op uw computer aansluiten met een Lightning-kabel. Zodra deze is aangesloten, opent u ScreenFlow en klikt u op de knop Nieuwe opname. In het nieuwe venster dat verschijnt, ziet u het scherm van uw iPhone in het opnamegebied. U kunt dan op de opnameknop klikken om de opname te starten. Om de opname te stoppen, kunt u op de stopknop klikken. Hoe krijg je geluid bij schermopname iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om geluid te krijgen in een schermopname op de iPhone:
1. Gebruik de ingebouwde schermrecorder. Hiermee wordt elk geluid vastgelegd dat op uw apparaat wordt afgespeeld, inclusief systeemgeluiden, app-geluiden en microfoongeluid. Om de schermrecorder te openen, opent u Control Center en tikt u op de knop Schermopname.
2. Gebruik QuickTime Player. Deze app kan worden gebruikt om uw scherm op te nemen en bevat ook de optie om audio van uw microfoon of van het systeemgeluid op te nemen. Om je scherm op te nemen met QuickTime Player, sluit je je iPhone aan op je computer en open je QuickTime Player. Klik vervolgens op Bestand > Nieuwe filmopname. In het nieuwe venster dat wordt geopend, klik je op de pijl naast de opnameknop en selecteer je je iPhone als bron.
3. Gebruik een schermopname-app van derden. Er zijn een aantal apps beschikbaar waarmee u uw scherm kunt opnemen en audio van uw microfoon of van de systeemaudio kunt opnemen. Enkele populaire opties zijn ScreenFlow en Reflector.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iphone?

Microfoon inschakelen tijdens een iOS schermopname

Open het bedieningspaneel en leg je vinger op de opname-knop. Heb je een iDevice met 3D Touch dan dien je stevig te drukken op de knop. Tik vervolgens op het microfoon-icoon om het microfoongeluid in of uit te schakelen.
Vervolgens, hoe kan ik geluid opnemen? Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren.

Hoe maak je van een video een audio iPhone?

Audio rippen uit een videobestand

  1. Open een videobestand in Quicktime player.
  2. Navigeer in de menubalk naar 'Achief'
  3. Klik op 'Exporteer als..'
  4. Selecteer bij structuur de optie 'Alleen audio'
Dus, hoe maak je een scherm opnamen? Er zijn een paar manieren om een scherm op te nemen, afhankelijk van wat u probeert vast te leggen.
Als u een video probeert vast te leggen van iets dat op een scherm speelt, zoals een tv-programma of een film, kunt u een videocamera gebruiken om het scherm op te nemen. Stel de camera zo in dat hij op het scherm gericht is, en druk op opnemen. Zorg ervoor dat het scherm goed verlicht is, zodat de camera een duidelijk beeld kan opnemen.
Als u een screenshot probeert te maken van iets op een scherm, zoals een app of een website, kunt u de screenshot-functie op uw telefoon of computer gebruiken. Op een iPhone kun je een screenshot maken door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijk in te drukken. Op een Mac kun je een screenshot maken door op Shift+Command+3 te drukken.

Dienovereenkomstig, hoe een schermopname maken?

Er zijn een paar manieren om een schermopname te maken, ook wel bekend als een screenshot. De meest gebruikelijke manier is om op de "PrtScn" knop op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een foto van uw hele scherm en kopieert deze naar uw klembord. U kunt het dan plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.
Een andere manier om een schermafdruk te maken is met het "Knipgereedschap" van Windows. Om dit gereedschap te gebruiken, opent u het programma en klikt u op "Nieuw". U kunt dan het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt de schermafbeelding naar uw klembord gekopieerd.
Als u een Mac gebruikt, kunt u een screenshot maken door op de toetsen "Command + Shift + 3" te drukken. Dit maakt een foto van uw hele scherm en slaat deze op uw bureaublad op.

Door Murton

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je filmpje van je scherm? :: Kan je een schermopname maken met geluid?
Handige links