Huis > H > Hoe Schermafbeelding Maken Apple?

Hoe schermafbeelding maken Apple?

Een schermafbeelding maken op uw iPhone

  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen waar vind ik mijn screenshots mac?

Druk op Shift + Command (⌘) + 4. Druk op de spatiebalk, waarna je muis in een camera verandert. Klik hierna met de camera op het venster waarvan je een schermafbeelding wil maken. De screenshot verschijnt vervolgens op je bureaublad. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een screenshot maken? Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Trouwens, waar staan de screenshots?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Op een iPhone houdt u bijvoorbeeld de thuisknop en de Slaap/Wektoets tegelijk ingedrukt. Bij Android houdt u de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijk ingedrukt. Hoe neem je je scherm op op een Mac? Om uw scherm op een Mac op te nemen, moet u eerst het programma QuickTime Player openen. Zodra QuickTime Player is geopend, klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Nieuwe schermopname" in de menubalk. Er verschijnt een nieuw venster met opname-opties. Zorg ervoor dat de microfoon is geselecteerd in het keuzemenu "Microfoon" en klik vervolgens op de knop "Opnemen". Uw schermopname start onmiddellijk. Om de opname te stoppen, klikt u op de knop "Stop" in de menubalk of drukt u op Command + Control + Esc op uw toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Je kunt ook vragen hoe maak je een screenshot zonder dat iemand het ziet?

Zo maak je een screenshot zonder dat de ander het weet:

  1. Open Snapchat en laad de snaps. Belangrijk: open de snaps nog niet!
  2. Zet je telefoon op vliegtuigmodus. Sluit Snapchat niet af!
  3. Ga terug naar Snapchat en open de snap.
  4. Screenshotten maar!
  5. Haal je telefoon weer van vliegtuigmodus.
Hoe maak je een screenshot op de computer? Maak een screenshot van het hele scherm met de knop Print Screen (soms heeft deze knop het label PrtScn of PrtScrn) op het toetsenbord. U vindt deze meestal bovenaan, rechts naast de functietoetsen (F1, F2, enzovoort) ter hoogte van de pijltoetsen.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een screenshot op je pc?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Je kunt ook vragen hoe kan je een screenshot maken op samsung? Om een screenshot te maken op Samsung, houdt u de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt. De telefoon maakt een foto van het huidige scherm en slaat deze op in de galerij.

Je kunt ook vragen waar staan schermopnamen windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren om schermafbeeldingen te vinden in Windows 10. Een manier is om gewoon te zoeken naar "screenshots" in de zoekbalk. Dit levert alle afbeeldingen op die het woord "screenshot" in de bestandsnaam hebben. Een andere manier om screenshots te vinden is om naar de map "Afbeeldingen" te gaan en te zoeken naar een submap genaamd "Screenshots." Als u screenshots op een andere locatie hebt opgeslagen, kunt u ze daar vinden.

Door Hayward Fie

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt het Knipprogramma in Windows 10? :: Hoe maak ik een Print Screen van mijn laptop?
Handige links