Huis > H > Hoe Loggen Leerlingen In Op Basispoort?

Hoe loggen leerlingen in op Basispoort?

Om thuis in te loggen op de beschikbare schoolsoftware, gaat u naar https://thuis.basispoort.nl of klikt u op onderstaande button. In het inlogscherm vult u het e-mailadres in waarop u de activatie-link hebt ontvangen. Daarna het wachtwoord, dat u zelf heeft aangemaakt. Uw kind kan dan direct op het programma klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Daarvan, hoe log je in bij basispoort?

Stap 1: Ga naar https://thuis.basispoort.nl (of klik op de link Basispoort Thuisgebruik bij de weblinks als uw kind is ingelogd in Office). Stap 2: Log in bij Basispoort met uw e-mailadres en uw zelf aangemaakte wachtwoord. Stap 3: Laat uw kind klikken op zjn of haar naamplaatje. Hoe werkt Basispoort thuis? Om thuis te kunnen inloggen bij schoolsoftware, direct via Basispoort, heeft de leerling een 'thuis login code' nodig. De 'thuis login code' krijgt de leerling van de leerkracht 'geprint' mee naar huis. De leerkracht kan deze code ook mailen naar de ouder/verzorger.

Men kan zich ook afvragen: kan niet inloggen op basispoort?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand niet kan inloggen op een basispoort. De eerste reden kan zijn dat de persoon niet over de juiste inloggegevens beschikt. Dit kan zijn omdat ze niet de juiste gebruikersnaam of het juiste wachtwoord hebben. Een andere reden kan zijn dat de account van de persoon is uitgeschakeld. Dit kan zijn omdat ze zich niet aan de regels van de site hebben gehouden of omdat ze zijn gerapporteerd wegens misbruik. Wat is een Basispoort? Basispoort is een digitaal portaal dat toegang biedt tot onderwijsmateriaal. Het wordt gebruikt door docenten en studenten in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel leerlingen zitten er op het ECL?

Het Eerste Christelijk Lyceum heeft 1.135 studenten.

Waarom doet Basispoort het niet?

Basispoort is een digitale schoolpoort die leraren en leerlingen toegang geeft tot digitale bronnen. Het is niet ontworpen om te doen wat u vraagt.

Door Herold Alvalle

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer ik meerdere rijen in Excel? :: Waar kun je Walking Dead seizoen 11 kijken?
Handige links