Huis > H > Hoe Selecteer Ik Meerdere Rijen In Excel?

Hoe selecteer ik meerdere rijen in Excel?

Als u meerdere rijen in de gegevensweergave wilt selecteren, klikt u op een rij en houdt u Ctrl (Windows) of Command (Mac) ingedrukt terwijl u alle rijen selecteert die u wilt bewerken of verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, kan niet meer selecteren in excel?

Ga als volgt te werk om bepaalde cellen in een Excel-werkblad niet meer te selecteren.

  • Klik op het knop in de linkerbovenhoek van het werkblad om alle cellen te selecteren.
  • In de Cellen opmaken dialoogvenster, ga naar het Bescherming tab, verwijder het vinkje Vergrendeld vak en klik vervolgens op het OK knop.
Wat is de Vulgreep in Excel? De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden.

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is het gebruik van de CONCAT-functie. De CONCAT-functie neemt twee of meer tekenreeksen en combineert ze tot één tekenreeks. Bijvoorbeeld, als cel A1 "Hallo" bevat en cel A2 "Wereld", kunt u de CONCAT-functie gebruiken om de twee cellen te combineren tot één cel. De CONCAT-functie wordt ingevoerd als =CONCAT(A1,A2).
Een andere manier om van twee cellen één cel te maken is de & operator. De & operator voegt twee tekenreeksen samen. Als cel A1 bijvoorbeeld "Hallo" bevat en cel A2 "Wereld", kunt u de & operator gebruiken om de twee cellen samen te voegen tot één cel. De & operator wordt ingevoerd als =A1&A2. Trouwens, hoe moet je iets selecteren? De beste manier om iets te selecteren is het gebruik van een selectiegereedschap. Het meest gebruikte selectiegereedschap is het Selectiegereedschap, dat wordt gebruikt om objecten in een tekening te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Wat is tussenruimte toets?

Selecteer een kolom of meerdere kolommen

Om een ​​hele kolom te selecteren, hoeft u slechts één cel te selecteren en vervolgens op te drukken Ctrl + Tussenruimte toetsen samen en vervolgens de hele kolom waarin de geselecteerde cel is geselecteerd.
Mensen vragen ook: hoe verwijder ik lege rijen in excel? Je doet dit als volgt:

  1. Selecteer je gegevens met Ctrl+A.
  2. Druk op de functietoets F5.
  3. Klik op “Speciaal”
  4. Kies voor Lege waarden en klik op OK. Nu zijn alle lege waarden geselecteerd.
  5. Klik op “Verwijderen” rechtsboven in het venster Cellen.

Wat dit betreft, hoe haal je dubbele namen uit excel?

Dubbele waarden verwijderen

  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.
Mensen vragen ook: kan niet selecteren? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand een element op een webpagina niet kan selecteren:
1. Het element is misschien niet zichtbaar op de pagina. Elementen die verborgen of buiten het scherm zijn, kunnen niet geselecteerd worden.
2. Het element kan uitgeschakeld zijn. Het uitschakelen van een element betekent dat er geen interactie mee mogelijk is.
3. Er kan een ander element zijn dat het geselecteerde element overlapt. Dit kan gebeuren als de z-index van een element hoger is dan de z-index van een ander element.

Wat is de sneltoets waarmee je het venster Help voor Excel opent?

De sneltoets waarmee het Help-venster voor Excel wordt geopend is F1.

Door Chelsey Kirovac

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een Aanvinkvakje in Excel? :: Hoe loggen leerlingen in op Basispoort?
Handige links