Huis > K > Kun Je Je Airpods Opsporen?

Kun je je AirPods opsporen?

Als je AirPods zijn gekoppeld met je iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac en je ze kwijt bent, kun je ze zoeken met de Zoek mijn-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoe kan ik zien of mijn AirPods Pro echt zijn?

Apple gebruikt serienummers om elke set AirPods en de meegeleverde oplaadcase te identificeren. Zoek het serienummer voor jouw AirPods en voer het op de Apple Check Coverage website in om te bekijken of ze echt zijn of niet. Dienovereenkomstig, hoe serienummer iphone controleren? Het serienummer of IMEI-nummer op een iPhone, iPad of iPod touch vinden

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik op 'Info'.
  2. Zoek het serienummer.
  3. Als u deze informatie in Apple formulieren voor registratie of support wilt plakken, houdt u uw vinger op het nummer om het te kopiëren.

Trouwens, hoe check je een serienummer?

Er zijn een paar manieren om een serienummer te controleren. Eén manier is om het serienummer op te zoeken in een database. Een andere manier is om een programma te gebruiken dat het serienummer van het apparaat kan lezen. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn serienummer vinden? Er zijn een paar manieren om uw serienummer te vinden:
1. Controleer de originele verpakking. Uw serienummer moet op een sticker aan de buitenkant van de doos staan.
2. Als u de verpakking niet meer hebt, kunt u het serienummer meestal op het product zelf vinden. Bij een telefoon staat het bijvoorbeeld op de achterkant onder de batterij of op de SIM-lade.
3. Als u het serienummer niet op het product kunt vinden, kunt u het misschien vinden in het instellingenmenu. Ga op een iPhone bijvoorbeeld naar Instellingen > Algemeen > Over om uw serienummer te vinden.
4. Als u het serienummer nog steeds niet kunt vinden, kunt u het misschien vinden in het ontvangstbewijs of de bevestigingse-mail van de aankoop.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Bovendien, kan iemand anders mijn airpods gebruiken?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Dienovereenkomstig, hoe stel je je airpods opnieuw in? Hoe reset je AirPods?

  1. Plaats allebei de AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het klepje van de oplaadcase.
  3. Ga op je iPhone naar Instellingen, Bluetooth en klik dan bij je AirPods op Vergeet dit apparaat.
  4. Houd het knopje achter op de case ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  5. Het lampje knippert nu een paar keer oranje.
  6. Klaar!

Dit in overweging nemend, kan je nieuwe airpods krijgen als ze gestolen zijn?

Als uw AirPods worden gestolen, kunt u ze waarschijnlijk niet vinden. Dit probleem is een harde realiteit. Als je slechts één Airpod of de case verliest, kun je op zijn minst een vervanging krijgen van Apple. U hebt het serienummer van uw AirPods nodig om door te geven aan Apple-ondersteuning. Kan je AirPods Pro traceren? Ja, het is mogelijk om AirPods Pro te volgen met de Zoek mijn app. De Zoek mijn app toont de laatst bekende locatie van de AirPods Pro, en stuurt ook meldingen wanneer de AirPods Pro worden verplaatst. Om AirPods Pro te kunnen volgen, moet de Zoek mijn app geïnstalleerd zijn op een iOS-apparaat.

Hoe kun je zien of je AirPods 1 of 2 hebt?

De eenvoudigste manier om te zien of je AirPods 1 of 2 hebt, is door naar het oplaaddoosje te kijken. Als het hoesje wit is, heb je AirPods 1. Als het hoesje zwart of space grey is, heb je AirPods 2.

Door Sydelle

Vergelijkbare artikelen

Waar staat serienummer AirPods Pro? :: Hoe ziet een IMEI nummer eruit?
Handige links