Huis > W > Waar Staat Serienummer Airpods Pro?

Waar staat serienummer AirPods Pro?

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, hebben de AirPods en de oplaadcase hetzelfde serienummer. U vindt het serienummer aan de onderkant van het deksel van de oplaadcase, draadloze oplaadcase of MagSafe-oplaadcase.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe weet je of je AirPods Pro echt zijn?

Bekijk de onderkant van de AirPods. Originele exemplaren hebben een ovaalvormig roostertje, terwijl die bij nepperds vaak helemaal rond zijn (of het gaasje is helemaal niet aanwezig). Pak het oplaaddoosje erbij. Als het goed is, staat het serienummer van de (mogelijk neppe) AirPods op de onderkant van dit klepje. En nog een vraag, hoe check je serienummer airpods? Zo check je het AirPods serienummer:

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone en ga naar Algemeen > Info.
  2. Blader omlaag tot je de AirPods ziet*.
  3. Tik op AirPods en je ziet het serienummer, dat voor elk product verschillend is. Ook zie je naam fabrikant (Apple), modelnummer, firmwareversie en hardwareversie.

Kun je je AirPods opsporen?

Er zijn een paar redenen waarom AirPods zo draagbaar zijn. Ten eerste zijn ze erg licht en wegen ze bijna niets. Daardoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een zak of tas. Ten tweede zijn ze erg klein en compact. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in te pakken in een koffer of rugzak. Tot slot hebben ze een speciaal hoesje dat de AirPods oplaadt als ze niet in gebruik zijn. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het meenemen van een oplader op reis. Vervolgens, waar vind ik een serienummer? De beste plaats om een serienummer te vinden is op het product zelf. Als u bijvoorbeeld het serienummer op een computer zoekt, staat het meestal op de achterkant of zijkant van het apparaat. Als u het serienummer op een machine zoekt, staat het meestal op een plaatje dat op de machine is bevestigd. Als u het serienummer op een auto zoekt, staat het meestal op het dashboard of de deurstijl. Als u het serienummer niet kunt vinden op het product zelf, kunt u het misschien vinden in de gebruikershandleiding of op de website van de fabrikant.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kun je zien of je AirPods 1 of 2 hebt?

Als u Instellingen niet kunt gebruiken om het modelnummer te vinden, kunt u het op beide AirPods vinden. Het modelnummer staat op de eerste regel van de geprinte tekst op de onderkant van elke AirPod, of onder het linkerkussen van uw AirPods Max. Mensen vragen ook: wat zijn de beste nep airpods? Top 5 Airpods alternatieven

  • 9.5. Air Pro 3 Beste keuze. Met veel extra functies.
  • i500 TWS Beste koop. Populair model. Bekijk prijs Meer details.
  • i9 TWS Budget model. Bijzonder goedkoop. Bekijk prijs Meer details.
  • 8.5. i14 TWS Goede keuze. Bekijk prijs Meer details.
  • 8.5. i30 TWS Super Bass. Bekijk prijs Meer details.

Wat dit betreft, kun je airpods 1 nog kopen?

Behalve voor de AirPods 3 en AirPods Pro kun je ook ervoor kiezen om de AirPods 2 of zelfs de eerste generatie AirPods 1 te kopen. Dat kan een goede keuze als je wel de AirPods-ervaring wilt hebben, maar wat goedkoper uit wilt zijn. Let op dat de allereerste generatie AirPods alleen nog refurbished beschikbaar is. Dienovereenkomstig, wat is de beste airpods? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan airpods met een langere batterijduur, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan airpods met een betere geluidskwaliteit. Uiteindelijk zullen de beste airpods voor iemand diegene zijn die voldoen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Hoe serienummer iPhone controleren?

Er zijn een paar manieren waarop u het serienummer van uw iPhone kunt controleren. Een manier is om te kijken in de app Instellingen. Tik op Algemeen, dan Over, en scroll naar beneden om het serienummer te vinden in de lijst onder "Serienummer".
Een andere manier om het serienummer van je iPhone te vinden is door de Apple Watch-app op je iPhone te openen. Tik op Mijn horloge, dan Algemeen en tik op Over. Je serienummer moet onder "Serienummer" staan.
Als u uw serienummer op geen van deze manieren kunt vinden, kunt u ook op de achterkant van uw iPhone kijken. Het serienummer staat meestal op de achterkant van de iPhone, aan de onderkant.

Door Joe Dinardo

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je je AirPods opnieuw in? :: Kun je je AirPods opsporen?
Handige links