Huis > H > Hoe Stel Je Je Airpods Opnieuw In?

Hoe stel je je AirPods opnieuw in?

Hoe reset je AirPods?

  1. Plaats allebei de AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het klepje van de oplaadcase.
  3. Ga op je iPhone naar Instellingen, Bluetooth en klik dan bij je AirPods op Vergeet dit apparaat.
  4. Houd het knopje achter op de case ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  5. Het lampje knippert nu een paar keer oranje.
  6. Klaar!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is. Trouwens, kan je airpods pro traceren? Als je AirPods zijn gekoppeld, maar momenteel offline zijn, zie je in Zoek mijn waar en wanneer ze voor het laatst online waren. Voor de AirPods (3e generatie), AirPods Pro of AirPods Max wordt de bijgewerkte locatie maximaal 24 uur weergegeven in de Zoek mijn-app.

Dus, kan iemand anders mijn airpods gebruiken?

Ja. Als u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10 of hoger hebt, kunt u uw AirPods met meerdere apparaten gebruiken. Zorg ervoor dat elk apparaat is aangemeld met uw Apple ID. En nog een vraag, kan je nieuwe airpods krijgen als ze gestolen zijn? Ja, u kunt nieuwe airpods krijgen als ze zijn gestolen. U moet contact opnemen met Apple support en hen voorzien van uw aankoopgegevens en bewijs van diefstal. Zij kunnen dan een vervanging voor u verwerken.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Wat is een modelnummer?

Het modelnummer van uw apparaat vinden

Op de meeste apparaten staat het modelnummer op een label aan de voor-, achter-, zij- of onderkant. Modelnummers kunnen anders zijn dan de merknaam. Een Sony Bravia-televisie kan bijvoorbeeld het modelnummer KDL-32BX330 hebben.
Is serienummer hetzelfde als IMEI-nummer? IMEI staat voor 'Internationale Mobiele Toestellen Identiteit'. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het serienummer op een auto of een ander elektronisch product. Jij bent de enige die een product heeft met dit nummer, waardoor het herkenbaar en uniek is.

Waar vind ik het serienummer van mijn samsung tv?

Het serienummer staat op de sticker achterop de tv. Ook te vinden bij Instellingen->Ondersteuning->Over deze tv. Vervolgens, welke airpods zijn beter 1 of 2? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan het ontwerp van de AirPods 2, terwijl anderen de geluidskwaliteit van de AirPods 1 superieur vinden. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welk model beter bij hen past.

Wat is het verschil tussen AirPods 2 en AirPods Pro?

De AirPods Pro zijn het nieuwste model van de draadloze oordopjes van Apple. Ze werden uitgebracht op 30 oktober 2019. De AirPods 2 werden uitgebracht op 20 maart 2019. Het belangrijkste verschil tussen de twee modellen is dat de AirPods Pro actieve ruisonderdrukking hebben en zweet- en waterbestendig zijn. De AirPods 2 hebben geen actieve ruisonderdrukking of zweet- en waterbestendigheid.

Door Kryska

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien of AirPods Pro origineel zijn? :: Waar staat serienummer AirPods Pro?
Handige links