Huis > W > Welke Imap Server?

Welke IMAP server?

ONTVANGEN MAILSettings:
Server inkomende mailmail.zxcs.nl
Poort IMAP993SSL beveiligt
Poort POP995SSL beveiligt
Gebruikersnaamuw volledige e-mailadres ([email protected])

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe weet ik wat mijn server is?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104. Hoe SMTP server instellen? Uitgaande serverinstellingen

  1. server: smtp.ziggo.nl.
  2. serverpoort: 587.
  3. type versleuteling: STARTTLS, TLS of SSL.
  4. verificatie vereist: ja.
  5. gebruikersnaam: volledig e-mailadres.
  6. wachtwoord: je e-mailwachtwoord.

Dus, kan geen verbinding maken met de smtp server?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met een SMTP-server. Het eerste wat u moet controleren is of de server online en toegankelijk is. Als u de server kunt pingen maar er geen verbinding mee kunt maken via SMTP, dan is het waarschijnlijk dat de server niet is geconfigureerd om verbindingen op de SMTP-poort (meestal poort 25) te accepteren. Een andere mogelijkheid is dat uw netwerk uitgaande verbindingen op poort 25 blokkeert. U kunt dit controleren door te proberen vanaf een ander netwerk (bijvoorbeeld uw thuisnetwerk) verbinding te maken met de SMTP-server. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het waarschijnlijk dat de SMTP-server is geconfigureerd om authenticatie (gebruikersnaam en wachtwoord) te vereisen. Hoe Gmail in Outlook instellen? Om Gmail in Outlook in te stellen, moet u uw Gmail-accountgegevens invoeren in de accountinstellingen van Outlook. Dit omvat uw Gmail-adres, wachtwoord en de Gmail-serverinstellingen.
Het eerste wat u moet doen is Outlook openen en naar het tabblad Bestand gaan. Daar klikt u op de optie Account toevoegen.
Op het volgende scherm moet u uw Gmail-adres en wachtwoord invoeren. Zorg ervoor dat de optie "Serverinstellingen handmatig configureren" is geselecteerd, en klik dan op de knop Volgende.
Op het volgende scherm moet u de volgende Gmail-serverinstellingen invoeren:
Inkomende mailserver (IMAP): imap.gmail.com
Uitgaande mailserver (SMTP): smtp.gmail.com
IMAP-serverpoort: 993
SMTP server poort: 465
Zodra u alle vereiste informatie hebt ingevoerd, klikt u op de knop Volgende. Outlook zal nu proberen verbinding te maken met uw Gmail-account.
Als de verbinding succesvol is, ziet u een scherm met de mededeling dat Outlook klaar is voor gebruik met uw Gmail-account. Klik op Voltooien om het installatieproces te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of je imap of pop hebt?

Antagonist biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP . Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail van de mailserver wordt gedownload en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan. Welk protocol de voorkeur geniet, ligt volledig aan jou. Hoe kan ik POP3 veranderen in IMAP? Hoe zet je e-mail om van POP3 naar IMAP?

  1. Maak een back-up van jouw e-mailadres.
  2. Schakel het POP3 account uit of wijzig het wachtwoord.
  3. Stel het nieuwe e-mailadres in via IMAP.
  4. Maak de mappen na en zet de e-mail over.
  5. Verwijder het oude e-mailadres.

Is Ziggo mail POP3 of IMAP?

Ziggo gebruikt pop3 als protocol voor je email. Met onderstaande instellingen synchroniseer je makkelijk je Ziggo emails tussen je computer, laptop, smartphone & tablet. Waarom werkt mijn mail niet meer? Er zijn een paar redenen waarom uw mail niet werkt. Eén reden kan zijn dat uw internetverbinding niet werkt of niet goed werkt. Een andere reden kan zijn dat uw e-mailaccount is gehackt, en dat de hacker uw wachtwoord heeft veranderd. Als u denkt dat uw account gehackt is, moet u uw wachtwoord veranderen en contact opnemen met uw e-mailprovider.

Trouwens, waarom staat een mail in de wachtrij?

Een mail wordt in een wachtrij geplaatst wanneer de mailserver de mail niet onmiddellijk kan afleveren. De mailserver slaat de mail op in een wachtrij en levert de mail af wanneer hij daartoe in staat is.

Door Wake Willoby

Vergelijkbare artikelen

Wat is een POP3 server? :: Welke server bij Gmail?
Handige links