Huis > H > Hoe Heet De Cijfercombinatie Waarmee Een Geblokkeerde Simkaart Weer Kan Worden Geactiveerd?

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke?

Professor Gobelijn komt uit de Vlaamse stripreeks Jommeke. Iedereen spreekt hem aan als Professor Gobelijn. Hij is jarig op 25 augustus.

Welke code als simkaart vergrendeld?

Gelukkig kun je dan wel nog voor de optie kiezen om het toestel te vergrendelen met een code. Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000. Hoe kun je je Sim ontgrendelen op iPhone? Heb je per ongeluk het venster weg geklikt om de iPhone sim pin in te voeren, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Open de Instellingen-app;
  2. Tik op 'Mobiel Netwerk';
  3. Scroll naar beneden en tik op 'Simpincode';
  4. Tik op wijzig pincode om de code te wijzigen of de schakelaar om de code aan en uit te zetten.

Wat gebeurt er als je Sim vergrendeld is?

Sims die vergrendeld zijn kunnen niet langer worden benaderd door andere Sims. Ze blijven vastzitten totdat ze door een andere Sim worden ontgrendeld. Wat is de code van mijn simkaart? De code van een SIM-kaart is de Integrated Circuit Card Identifier (ICCID). Het is een uniek nummer van 20 cijfers dat wordt gebruikt om een SIM-kaart te identificeren. De ICCID staat op de SIM-kaart zelf of op de verpakking van de kaart.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Mensen vragen ook: is simkaartnummer hetzelfde als pukcode?

Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn puk code invoeren? Druk op 'Instellingen'. Druk op het tabblad 'Simkaart'. Druk naast 'Pukcode' op 'Tonen' (in de app druk je hier op het oogje). Je ziet nu de pukcode van jouw simkaart.

Hoe krijg je je puk code terug?

1. Je kunt de pukcode van je simkaart vinden op de kaart waar je de simkaart hebt uitgedrukt. 2. Wanneer je de pukcode niet meer kunt vinden, kun je deze opvragen via MyYoufone onder 'Abonnement'. Hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen? Als je vraagt hoe je een telefoon kunt deblokkeren die door een provider is geblokkeerd, moet je contact opnemen met de provider om een deblokkering aan te vragen. Carriers ontgrendelen doorgaans alleen telefoons voor hun klanten die al een bepaalde tijd bij de carrier zijn, of als de klant de telefoon volledig heeft afbetaald.
Als je vraagt hoe je een telefoon ontgrendelt die met een wachtwoord, patroon of PIN is vergrendeld, moet je het juiste wachtwoord, patroon of PIN invoeren om de telefoon te ontgrendelen.

Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone?

De meest voorkomende reden waarom een iPhone geen SIM-kaart kan ontgrendelen, is dat de telefoon nog gekoppeld is aan een andere provider. Als uw iPhone aan een andere aanbieder is gekoppeld, moet u contact opnemen met die aanbieder om uw iPhone te ontgrendelen.

Door Leod

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als SIM vergrendeld is? :: Wat als je simkaart niet past?
Handige links