Huis > W > Wat Te Doen Als Sim Vergrendeld Is?

Wat te doen als SIM vergrendeld is?

Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000. Lukt dit niet? Plaats de simkaart dan eens in een ander toestel en probeer te ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe ontgrendel je je Sim?

Let op: hoe dit precies werkt, kan per Android-telefoon verschillen.

  1. Open het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Druk op 'Geavanceerd'.
  4. Druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  5. Druk op 'Pincode simkaart wijzigen'.
  6. Voer nu de huidige pincode van je simkaart in.
  7. Je kunt nu de pincode aanpassen.
En nog een vraag, kan simkaart niet ontgrendelen iphone? Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Hou de sluimer en thuisknop enige momenten ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, ontgrendel vervolgens het toegangsscherm. Let op dat je dit niet via de SIM-melding doet. Wacht tot je iDevice het pop-up venster toont om je SIM te ontgrendelen.

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het verschilt per mobiele dienstverlener. Enkele gangbare methoden om een geblokkeerde SIM-kaart te heractiveren zijn echter het bellen van de mobiele dienstverlener, het bezoeken van de website van de mobiele dienstverlener of het gebruiken van een SIM-kaart deblokkeringsdienst. Bovendien, hoeveel cijfers heeft een simcode? Een simkaartcode bestaat uit vier cijfers.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

ontgrendelen

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn iphone ontgrendelen? De iPhone met Touch ID ontgrendelen

Op een iPhone met een thuisknop druk je op de thuisknop met de vinger die je hebt geregistreerd voor Touch ID. Om de iPhone weer te vergrendelen, druk je op de zijknop of op de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt).

Bovendien, wat betekent sim vergrendeld op mijn iphone?

Om te zorgen dat anderen uw simkaart niet kunnen gebruiken voor telefoongesprekken of mobiele data, kunt u een simpincode instellen. Als u dan uw apparaat opnieuw opstart of de simkaart verwijdert, wordt de simkaart automatisch vergrendeld en ziet u 'Sim vergrendeld' op de statusbalk. Bovendien, is simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Nee, een SIM-kaartnummer is niet hetzelfde als een PUK-code. Een PUK-code is een persoonlijke deblokkeringssleutel die wordt gebruikt om een SIM-kaart te deblokkeren die geblokkeerd is nadat te veel onjuiste PIN-codes zijn ingevoerd.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik achter mijn puk code kpn?

Er zijn een paar manieren om uw PUK-code te vinden:
-De eerste manier is om contact op te nemen met uw serviceprovider. Zij zouden u de code moeten kunnen geven.
De tweede manier is om in de handleiding van uw telefoon te kijken. De PUK-code zou daarin vermeld moeten staan.
-De derde manier is om te proberen de code online te vinden. Er zijn een paar websites met een lijst van PUK-codes voor verschillende telefoons.

Door Bain

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontgrendel ik mijn simkaart Samsung? :: Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?
Handige links