Huis > H > Hoe Maak Je Een Openbare Kavel Sims 4?

Hoe maak je een openbare kavel Sims 4?

Ga naar 'Werelden beheren' en klik op de kavel die je wilt bewerken. Net als bij het klikken op een koelkast waarbij je de eetopties te zien krijgt, kun je op een kavel klikken om te zien wat je er allemaal mee kunt doen. Bovenin kunnen we Spelen of Bouwen kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je je Sims blij?

Als je Sim ongelukkig is en je wilt handmatig de behoeften aanpassen zodat je Sim weer gelukkig is, doe je het volgende: open het paneel met cheatcodes, voer 'testingcheats true' in, houd Shift ingedrukt en klik op de Sim wiens behoeften je wilt veranderen en selecteer 'Blij maken'. Dienovereenkomstig, hoe krijg je een jongen op de sims 4? Maar hoe krijg je een jongen? Voor een jongen moet je wortels eten. Hoe? Op dezelfde manier als je de aardbeiden kocht, koop je de wortels.

Hoe kan je een kind krijgen in De Sims Mobile?

Om een kind te krijgen in De Sims Mobile moeten twee volwassen Sims eerst een romantische relatie met elkaar aangaan. Zodra ze een relatie hebben, wordt de optie "Probeer een baby" beschikbaar wanneer ze met elkaar communiceren. Als beide Sims de "Probeer een baby" interactie succesvol afronden, zal er kort daarna een baby Sim geboren worden. Hoe maak je een baby in Sims? Om een baby te maken in Sims, moeten zowel de mannelijke als de vrouwelijke Sims een voldoende hoge relatie met elkaar hebben. Zodra ze een relatie hebben die hoog genoeg is, is de optie "Probeer een baby" beschikbaar. Als die optie is geselecteerd, zullen de twee Sims proberen een baby te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, heb je origin nodig voor sims 4?

Hebben spelers de Origin™-software nodig om De Sims 4 te kunnen spelen? Ja, je hebt Origin™ en een EA-account nodig om De Sims 4 te installeren en registreren. Na de installatie hoef je niet online te zijn om te spelen. Wat dit betreft, is origin te vertrouwen? Origin is heel betrouwbaar, downloaden werkt prima en ook op een nieuwe computer later installeren is geen enkel probleem.

Je kunt ook vragen hoe kun je de sims 4 gratis downloaden?

Het enige wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen is naar de website van Origin te gaan. Dat is de online shop van uitgever Electronic Arts. Vervolgens kun je daar aangeven dat je De Sims 4 gratis wil downloaden, maak je een account aan als je die nog niet had en kun je daarna de game in huis halen. Wat dit betreft, hoe verander je kavel eigenschappen sims 4? In Sims 4 kun je kaveleigenschappen wijzigen door te klikken op de knop "Bewerken in Bouwmodus" in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit brengt je in de Bouwmodus, waar je de kavel kunt selecteren die je wilt bewerken en dan op de knop "Kavel bewerken" linksonder kunt klikken. Er verschijnt dan een menu met opties, waaronder "Kaveleigenschappen". Door hierop te klikken kun je het kaveltype, de grootte en de vorm veranderen, evenals het terreintype en het niveau.

Hoe overkapping maken Sims 4?

Er zijn twee manieren om een baldakijn te maken in Sims 4:
1. Koop een hemelbed in de koopmodus.
2. Gebruik de "Bouw luifel" interactie op een bedframe.

Door Knight Piotrowski

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je Twins in De Sims 4? :: Welke universiteit Sims 4?
Handige links