Huis > K > Kan Je De Sims Gratis Spelen?

Kan je de Sims gratis spelen?

Ja, je hoort het goed: je kunt De Sims 4 volledig gratis* spelen dankzij onze vrienden bij Origin. Je kunt De Sims 4 nu naar je Origin-spelbibliotheek downloaden en 48 uur lang Simmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe speel je Sims op laptop?

Origin is nodig om Sims 4 spellen te kunnen installeren en spelen. Je kunt Origin hier gratis downloaden of via de 'Downloaden' link op de Origin website. Wanneer je Origin hebt geïnstalleerd, is het belangrijk om in te loggen op je account. Daarvan, hoe kun je de sims 4 gratis downloaden? The Sims 4 gratis downloaden

Het enige wat je hoeft te doen is snel naar de Origin website gaan, inloggen met je account (of een account aanmaken) en klikken op het knopje waarop 'download nu gratis' staat. Het is wel een standaard versie, maar gratis is gratis dus ons hoor je zeker niet klagen.

Kan je de Sims Online spelen?

De Sims Online was een massaal multiplayer online spel gebaseerd op De Sims franchise. Het werd ontwikkeld door Maxis en EA-Land, en werd uitgegeven door Electronic Arts. Het spel kwam uit in december 2002 en werd in augustus 2008 stilgelegd. Men kan zich ook afvragen: wat heb je nodig om de sims 4 te spelen? Om De Sims 4 te kunnen spelen, heb je een computer nodig die voldoet aan de minimale systeemeisen van het spel, die als volgt zijn:
Besturingssysteem: Windows 7 (64-bit), 8 (64-bit), of 8.1 (64-bit)
Processor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (voor computers met ingebouwde grafische chipsets vereist het spel 2,5 GHz Intel Pentium 4 of gelijkwaardige AMD Athlon 64 CPU)
Geheugen: 4 GB RAM
Harde schijf: Ten minste 9 GB vrije ruimte met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepaste inhoud en opgeslagen spellen
Videokaart: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256MB of beter.
DirectX: Versie 9.0c
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatible
Input: Toetsenbord en muis

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe duur is de Sims?

De adviesprijs voor de PC- en Mac-versie van het spel is €39,99. Dienovereenkomstig, is sims 3 gratis? De Sims 3 wordt verkocht door verkopers wereldwijd, maar kan gratis gedownload worden op je computer met behulp van Origin als je het spel eerder gekocht hebt. De Sims 3 kan ook gratis gedownload worden met behulp van een peer-to-peer protocol voor het delen van bestanden, ook wel bekend als BitTorrent.

Hoeveel kost Sims 4 op de computer?

$4.99 per maand
12 maanden voor $29.99-50%
Hoe installeer je Sims 4 op de pc? 1. Ga naar de officiële Sims 4 website en klik op de "Download" knop.
2. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies op het scherm om het spel te installeren.
3. Zodra de installatie voltooid is, start je het spel en geniet je ervan!

Kan de Sims 4 op Windows 10?

De Sims 4 is een computerspel dat gespeeld kan worden op Windows 10, maar ook op andere besturingssystemen. Het spel werd uitgebracht in 2014 en is het vierde deel in De Sims-serie. De Sims-serie is een levenssimulatiespel waarin spelers virtuele mensen, genaamd "Sims", kunnen creëren en besturen.

Door Hooge Desorcy

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je Sims 4 op je laptop? :: Hoe maak je een bovenverdieping Sims 4?
Handige links