Huis > H > Hoe Maak Je Een Bovenverdieping Sims 4?

Hoe maak je een bovenverdieping Sims 4?

A – Je kunt een nieuwe verdieping bouwen zodra je een vergunning hebt verkregen. Die vind je in het menu 'Bouwen'. De vergunning met een wachttijd kun je kopen met Simdollars vanaf level 14 voor de tweede verdieping of level 25 voor de derde verdieping. Je kunt ze ook vroeg ontgrendelen met SimCash vanaf level 4.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een kleine trap Sims 4?

Hou de Alt knop ingedrukt bij het plaatsen van je trap en deze zal zich aanpassen en korter worden. Hoe draai je meubels in De Sims 4? Boumodus

  1. , of .: Geselecteerd voorwerp draaien.
  2. Delete of Backspace: Voorwerp verwijderen.
  3. Alt: Voorwerp buiten da vakjes plaatsen en vrij draaien.

Wat dit betreft, hoe gebruik je cc in sims 4?

In de Sims 4 staat cc voor aangepaste inhoud. Dit is alle inhoud die geen deel uitmaakt van het basisspel of een officiële uitbreiding of stuff packs. Aangepaste inhoud is overal op het internet te vinden, op websites en forums die aan de Sims zijn gewijd. Om aangepaste inhoud te gebruiken, moet je het eerst downloaden. Als het eenmaal gedownload is, moet je het uitpakken uit de zip- of rar-bestanden waarin het zat. Daarna moet je de bestanden in de map Sims 4 Mods plaatsen. Deze map bevindt zich in de map Documenten. Zodra de bestanden in de Mods map staan, moet je aangepaste inhoud in het spel inschakelen. Om dit te doen, ga je naar de spelopties en klik je vervolgens op het tabblad "Overige". Onder "Andere" is er een optie om aangepaste inhoud en scriptmods in te schakelen. Zorg ervoor dat deze optie is aangevinkt. Zodra aangepaste inhoud is ingeschakeld, kun je die in het spel zien en gebruiken. En nog een vraag, hoe kom je aan een koeienplant in de sims 4? Er zijn een paar manieren om een koeienplant te krijgen in Sims 4. De eerste manier is om er een te kopen uit de zaadcatalogus. De tweede manier is om er een in het wild te vinden. De derde manier is om er een te krijgen van een vriend die al een koeienplant heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe open je mods Sims 4?

package bestanden in de map mods. Kopieer de uitgepakte bestanden naar de map Documenten / Electronic Arts / Sims 4 / Mods. In deze map bevindt zich een bestand genaamd Resource. cfg; verwijder dit niet, want dit is het bestand waardoor de mods werken in het spel. Dienovereenkomstig, hoeveel kost sims 4 op laptop? De adviesprijs voor de PC- en Mac-versie van het spel is €39,99.

Hoe kan je samen wonen in De Sims 4?

Je kunt ook een gloednieuw huishouden beginnen door links naast een Sim te klikken en de optie 'Nieuw huishouden creëren; te kiezen (het icoontje met een Sim die naast een plusteken staat). Er is ook een optie om een compleet huishouden te verhuizen en het samen te voegen met een ander huishouden. Wat dit betreft, hoe kun je meer dan 8 sims in je huishouden? Met De Sims 4 kunnen spelers maximaal 8 Sims in hun huishouden hebben. Spelers kunnen echter meer dan 8 Sims hebben door de "maak een sim" cheat te gebruiken. Met deze cheat kunnen spelers tot 24 Sims maken. Om deze cheat te gebruiken, moeten spelers eerst de cheat console openen door op Ctrl + Shift + C te drukken. Zodra de cheat console geopend is, moeten spelers "cas.create.full_sim" in de console typen. Deze cheat zal een nieuwe Sim creëren met alle beschikbare aanpassingsopties.

Hoe voeg je een nieuwe Sim toe?

Om een nieuwe Sim toe te voegen, moet u de instellingen van de telefoon openen, "Een nieuwe Sim toevoegen" selecteren en vervolgens de aanwijzingen op het scherm volgen. Mogelijk moet u wat basisinformatie over de nieuwe Sim invoeren, zoals zijn naam en telefoonnummer, en vervolgens een betalingsplan selecteren. Als je alle stappen hebt doorlopen, wordt je nieuwe Sim aan je telefoon toegevoegd.

Door Unders

Vergelijkbare artikelen

Kan je de Sims gratis spelen? :: Hoe maak je een baby in de sims Mobile?
Handige links