Huis > W > Wie Is De Vlaamse Siri?

Wie is de Vlaamse Siri?

Apples spraakassistent Siri kan in iOS 9, de volgende versie van het besturingssysteem voor iPhone en iPad, met een Vlaams accent spreken. Het gaat om de stem van Libelia De Splenter, een voormalige presentatrice van Studio Brussel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Zijknop voor Siri?

Druk tweemaal op de zijknop om de app te installeren nadat u deze hebt geselecteerd in de App Store. Houd de zijknop even ingedrukt. Druk twee keer op de zijknop om te betalen met Apple Pay.

Dus, kan siri je afluisteren?

Na een storm van kritiek stopt Apple voorlopig met het door mensen laten afluisteren van Siri-opnames. Dat heeft het bedrijf volgens tech-website TechCrunch laten weten in een verklaring. Bovendien, hoe haal je stembediening weg? Google Assistant uitschakelen op je Android smartphone

Ga naar de instellingen van je smartphone en kies (of zoek) 'Google'. Zet het schuifje bij 'Google Assistent' uit.

Hoe veilig is het gebruik van Siri?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het specifieke apparaat dat u gebruikt, uw locatie en uw persoonlijke privacyvoorkeuren. Over het algemeen wordt het gebruik van Siri echter als relatief veilig beschouwd.
Een potentieel veiligheidsprobleem bij het gebruik van Siri is dat het veel persoonlijke gegevens kan opvragen en doorsturen, waaronder uw contacten, locatie en zoekgeschiedenis. Deze gegevens worden opgeslagen op de servers van Apple en kunnen mogelijk door derden worden geraadpleegd. Apple heeft echter een aantal beveiligingsmaatregelen genomen om deze gegevens te beschermen, en over het algemeen wordt het als redelijk veilig beschouwd.
Een ander punt van zorg is dat Siri kan worden gebruikt om veel van de functies van uw apparaat te bedienen, waaronder het voeren van telefoongesprekken, het verzenden van tekstberichten en het openen van apps. Dit kan mogelijk worden uitgebuit door iemand met kwade bedoelingen. Siri bevat echter een aantal beveiligingsfuncties, zoals het vereisen van een wachtwoord om bepaalde acties uit te voeren, die het moeilijk maken voor iemand om ongeoorloofde toegang tot uw apparaat te krijgen.
Over het algemeen wordt het gebruik van Siri als veilig beschouwd. Zoals bij elke online dienst zijn er echter enkele risico's aan verbonden. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van deze risico's en stappen onderneemt om uw privacy te beschermen, zoals voorzichtig zijn met het soort informatie dat u deelt met Siri en het gebruik van een wachtwoord om uw apparaat te vergrendelen. Daarvan, wat is de zijknop iphone? De zijknop van de iPhone is een multifunctionele knop waarmee het toestel kan worden gewekt, in de slaapstand gezet, screenshots gemaakt en Siri opgeroepen. Je kunt er ook het Control Center en het Berichtencentrum mee openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Siri iets voorlezen?

Zeg iets tegen het scherm. Stel de virtuele assistent vragen. Selecteer de tekst en tik op Uitspreken als u een of meer van de volgende stappen wilt uitvoeren. Veeg met twee vingers naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.

Heeft Samsung ook een soort Siri?

Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Je vraagt Bixby bijvoorbeeld om iets op te zoeken op het internet. Hoe Siri activeren iPhone 13? Als je Siri wilt activeren met je stem: Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' in. Als je Siri wilt activeren met een knop: Schakel 'Druk op de zijknop voor Siri' (op een iPhone met Face ID) of 'Druk op de thuisknop voor Siri' (op een iPhone met een thuisknop) in.

Wat is Siri zijn gezicht?

Apple heeft Siri, de virtuele assistent op de iPhone 4S, geen gezicht gegeven maar slechts een stem. Het 3D-print bedrijf Shapeways vroeg zijn bezoekers om een ontwerp te maken van het beeld dat zij bij Siri hebben. Wie is Siri gezicht? Siri heeft geen gezicht, want Siri is een spraakassistent.

Wat gebeurt er als je Siri belt?

Als je Siri belt, wordt je stem opgenomen en naar de servers van Apple gestuurd. Daar wordt hij omgezet in tekst en geanalyseerd om erachter te komen wat je vraagt. Dit proces heet "spraakherkenning". Zodra Siri begrijpt wat je vraagt, stuurt het een verzoek naar de servers van Apple om de gewenste informatie te krijgen. Dit proces wordt "natuurlijke taalverwerking" genoemd.

Door Moia Cose

Vergelijkbare artikelen

Hoe Apple TV Remote koppelen? :: Hoe zet je een code op een app met opdrachten?
Handige links