Huis > H > Hoe Kun Je Youtube Blokkeren?

Hoe kun je YouTube blokkeren?

De Beperkte modus inschakelen:

  1. Login bij YouTube*met je Google-account.
  2. Klik rechts bovenaan de pagina op het icoontje van je account.
  3. Ga in het menu naar 'Instellingen'.
  4. Klik onderaan de pagina op het dropdownmenu 'Beperkte modus.
  5. Selecteer aan.
  6. Klik op opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Daarvan, hoe blokkeer je je computer?

Wil je meer websites, druk dan op Enter, en typ '127.0.0.1', een spatie en het webadres. Hiermee blokkeer je die websites volledig van je computer en voor elke browser. Sla het bestand op. Dienovereenkomstig, hoe kan ik discord blokkeren? Houd de naam ingedrukt, en klik op de gebruikersnaam. Je bent nu op zijn/haar profiel. Klik op de drie puntjes rechtsboven. Klik vervolgens op 'Blokkeren'.

Bovendien, hoe kun je iemand blokkeren op facebook?

Het blokkeren van iemand op Facebook gaat als volgt:
-Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van een Facebook-pagina
-Klik op "Instellingen"
-Klik op "Blokkeren" in de linkerzijbalk
-Voer de naam in van de persoon die je wilt blokkeren en klik op "Blokkeren"
Zodra iemand is geblokkeerd, kan hij/zij je berichten of profiel niet meer zien. Ze kunnen je ook geen berichten sturen of je als vriend toevoegen. Je kunt ook vragen kan ik zien of een geblokkeerd contact online is? Er is geen manier om te zien of een geblokkeerde contactpersoon online is. Zodra u een contactpersoon blokkeert, kunnen zij niet meer zien wanneer u online bent en kunt u niet zien wanneer zij online zijn.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Kan een geblokkeerd nummer mijn profielfoto zien?

Als iemand nooit meer de 'Online'-status heeft, bestaat de kans dat je bent geblokkeerd. Je ziet van een contact geen updates van de profielfoto. Ook dit kan naar voorkeur worden aangepast in de privacy-instellingen. Wat dit betreft, hoe weet ik of iemand mijn nummer heeft verwijderd? Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met websites?

De meeste verbindingsfouten oplossen

  • Controleer het webadres op typfouten.
  • Controleer of je internetverbinding normaal werkt. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost.
  • Neem contact op met de eigenaar van deze website.
Waarom kan ik niet inloggen op een website? De meest voorkomende reden waarom u niet kunt inloggen op een website is omdat u geen account heeft bij de website. Om een account aan te maken, moet u een aantal persoonlijke gegevens opgeven, zoals uw naam, e-mailadres en een wachtwoord.
Als u al een account hebt, maar niet kunt inloggen, komt dat waarschijnlijk doordat u het verkeerde e-mailadres of wachtwoord invoert. Controleer of u het juiste e-mailadres en wachtwoord voor de website gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, hebben de meeste websites een wachtwoordherstelprocedure die u kunt volgen.
Het is ook mogelijk dat de website technische problemen ondervindt en niemand toestaat in te loggen. In dat geval moet u wachten tot de website weer werkt voordat u kunt inloggen.

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Als je problemen hebt met het openen van bepaalde websites terwijl je Ziggo gebruikt, kun je een paar dingen proberen om het probleem op te lossen. Probeer eerst uw computer en modem/router opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem verhelpt. Als dat niet werkt, probeer dan je DNS-cache door te spoelen door "ipconfig /flushdns" in te typen in de opdrachtprompt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw DNS-serverinstellingen te wijzigen in 8.8.8.8 (de DNS-server van Google).

Door Lay Hribar

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een situatietekening? :: Kan je een website Blokkeren?
Handige links