Huis > H > Hoe Lang Blijven Skype Berichten Bewaard?

Hoe lang blijven Skype berichten bewaard?

Type ItemTijdsduur Beschikbaar
BerichtenBepaald door gebruiker*
Chat titelsBepaald door gebruiker*
Video'sBepaald door gebruiker* Opmerking: video's groter dan 100 MB worden opgeslagen als bestanden en zijn 30 dagen beschikbaar.
AfbeeldingenBepaald door gebruiker*

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je skype chat geschiedenis?

Skype geschiedenis wissen

  1. Open Skype.
  2. Klik in het menu op Skype - Privacy.
  3. Klik bij Bewaar historie op Wis historie om de gehele chatgeschiedenis te wissen. Het is niet mogelijk om alleen bepaalde chats te wissen.
Vervolgens, kun je skype gesprekken terugkijken? Open Skype voor Bedrijvenen in de lijst met contactpersonen met de rechtermuisknop op de persoon waarvan u een eerder gesprek moeten kunnen bekijken. Klik op Zoeken naar eerdere gesprekken.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik mijn oude skype terug?

Als u een oude versie van Skype opnieuw probeert te installeren, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Skype. Zij kunnen u een link geven naar de juiste downloadpagina. Hoe neem ik een Skype gesprek op? Er zijn een paar manieren om een Skype-gesprek op te nemen. De eerste is het gebruik van een programma van derden, zoals Call Recorder for Skype (https://call-recorder.en.softonic.com/). Call Recorder for Skype is een programma waarmee u Skype-gesprekken kunt opnemen voor zowel audio als video. De tweede manier is om de ingebouwde recorder van Skype te gebruiken. Hiervoor opent u Skype en gaat u naar Extra > Opties > Geavanceerd > Opnemen. Hier kunt u het type opname selecteren dat u wilt doen (audio of video) en kiezen waar u het opgenomen bestand wilt opslaan. De derde manier is het gebruik van een schermrecorder zoals Camtasia (https://www.techsmith.com/camtasia.html). Camtasia is een schermrecorder die zowel audio als video kan opnemen. Om een Skype-gesprek op te nemen met Camtasia, start u gewoon het programma en begint u een Skype-gesprek. Het Skype gesprek zal worden opgenomen in Camtasia.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Trouwens, wat is gespreksgeschiedenis in outlook?

De inhoud van een tekstgesprek kun je opslaan en weergeven in de Gespreksgeschiedenis. Hierin worden tekstgesprekken eerst geordend op naam van contactpersoon en vervolgens op datum. Alle gesprekken met een contactpersoon die je op een bepaalde datum opslaat, worden vastgelegd in één logboekbestand. Wat is het verschil tussen wis chat en verwijder chat? Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Trouwens, kan chat niet verwijderen?

Alle chats tegelijkertijd verwijderen

  • Ga naar het scherm Chats en tik op Meer opties > > Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis.
  • Tik op Alle chats verwijderen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kun je gearchiveerde chats verwijderen? Als u een gearchiveerde chat wilt verwijderen, moet u eerst naar het chat-menu gaan. Vervolgens moet u de chat selecteren die u wilt verwijderen. Daarna moet je op het prullenbak icoontje klikken.

Waarom kan ik niet skypen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet kunt Skypen. Eén reden kan zijn dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om Skype te ondersteunen. Skype vereist een sterke internetverbinding om goed te kunnen werken. Een andere reden kan zijn dat u niet de laatste versie van Skype hebt gedownload. U kunt altijd controleren of er een update beschikbaar is voor Skype door naar de app store op uw toestel te gaan. Zorg er tot slot voor dat uw microfoon en camera goed zijn aangesloten en werken voordat u probeert te Skypen.

Door Dylan

Vergelijkbare artikelen

Kun je skypen met Chromebook? :: Waarom doet mijn microfoon het niet op Skype?
Handige links