Huis > K > Kun Je Skypen Met Chromebook?

Kun je skypen met Chromebook?

Werkt Skype op een Chromebook? Op Chromebooks die Android-apps ondersteunen, is Skype beschikbaar als app in de Google Play Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Kan Skype op Apple?

Met Skype kunt u vrienden en familieleden bellen via uw computer. Bellen is gratis als uw gesprekspartner ook Skype gebruikt. In dit artikel leest u hoe u Skype downloadt en installeert op een Mac-computer. Je kunt ook vragen hoe kan ik gratis skype installeren? Skypegratis Skype

  1. Ga naar de pagina Download Skype.
  2. Selecteer uw apparaat en start de download.
  3. U kunt Skype starten zodra deze is geïnstalleerd op uw apparaat.

Kun je op een Chromebook word gebruiken?

Ja, u kunt Microsoft Word gebruiken op een Chromebook. Chromebooks kunnen Microsoft Word uitvoeren via een Chrome-extensie of via een Android-app. Hoe Skype installeren op iPhone? Er is geen Skype-app voor de iPhone, maar er is wel een Skype-app voor de iPad. Om Skype op uw iPhone te installeren, moet u de Skype-app voor de iPad downloaden en vervolgens via de App Store de Skype-app voor de iPhone zoeken en installeren.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Men kan zich ook afvragen: is skype gratis voor ipad?

De app Skype voor iPad is gratis te downloaden uit de App Store. Dienovereenkomstig, is skype gratis of niet? Met bellen van Skype-naar-Skype kun je gratis online bellen, voor maximaal 100 personen, voor audio- of videovergaderingen op elk apparaat. Je kunt heel gemakkelijk chatten met collega's over de hele wereld of bijpraten met je beste vrienden, want online bellen is gratis.

Wat heb je nodig om Skype te installeren?

Download Skype

Op een pc of Mac kun je Skype downloaden van www.skype.com. Op een tablet of smartphone ga je naar de app store (iOS of Android) om de skype-app te downloaden.
Hoe krijg ik Skype op mijn computer? Het eerste wat u moet doen, is zorgen voor een sterke internetverbinding. Ga vervolgens naar de website van Skype en klik op de knop "Skype ophalen". Vervolgens moet u uw besturingssysteem selecteren en op "Skype downloaden" klikken. Zodra het downloaden is voltooid, opent u het bestand en volgt u de instructies op het scherm om Skype te installeren. Start ten slotte Skype en maak een account aan.

Hoe kom ik weer op Skype?

Als u problemen hebt met aanmelden bij Skype, controleer dan of u de nieuwste versie van Skype gebruikt, of uw systeem voldoet aan de minimale vereisten voor het gebruik van Skype en of u een goede internetverbinding hebt.
Als u nog steeds problemen hebt met aanmelden, kunt u proberen uw wachtwoord of uw Skypenaam opnieuw in te stellen. Als u geen Skype- of Microsoft-account hebt, kunt u er een aanmaken.
Als u problemen hebt met aanmelden op uw account omdat deze is gekaapt, zijn we er om u te helpen.

Door Fransen Merati

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft Skype? :: Hoe lang blijven Skype berichten bewaard?
Handige links